
Ніжні і бархатисті кекси відмінно підійдуть до чаю або кави. Шоколадно-сирні кекси поєднують легку молочну кислинку сиру і присмак какао. А ще кекси дуже симпатично виглядають. Приготувати цей десерт можна з будь-якою начинкою за смаком, зазначають Патріоти України.
Сир розтерти з цукром до однорідності. Додати яйце і знову перемішати. Додати м'яке вершкове масло. Всипати просіяне з розпушувачем борошно і все перемішати. Сирну масу розділити на дві частини. В одну додати родзинки і перемішати. В іншу частину сиру додати какао-порошок і ще одну ложку цукру.
Велику форму для кексу або маленькі форми змастити вершковим маслом. Викласти спочатку шоколадне тісто і розрівняти його. За бажанням на тісто покласти начинку. Потім зверху викласти світле тісто і розрівняти. Випікати кекс в розігрітій до 180°C духовці близько 45 хвилин. Готовий кекс трохи охолодити і вийняти з форми, посипати цукровою пудрою.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....