Ніжні і бархатисті кекси відмінно підійдуть до чаю або кави. Шоколадно-сирні кекси поєднують легку молочну кислинку сиру і присмак какао. А ще кекси дуже симпатично виглядають. Приготувати цей десерт можна з будь-якою начинкою за смаком, зазначають Патріоти України.
Сир розтерти з цукром до однорідності. Додати яйце і знову перемішати. Додати м'яке вершкове масло. Всипати просіяне з розпушувачем борошно і все перемішати. Сирну масу розділити на дві частини. В одну додати родзинки і перемішати. В іншу частину сиру додати какао-порошок і ще одну ложку цукру.
Велику форму для кексу або маленькі форми змастити вершковим маслом. Викласти спочатку шоколадне тісто і розрівняти його. За бажанням на тісто покласти начинку. Потім зверху викласти світле тісто і розрівняти. Випікати кекс в розігрітій до 180°C духовці близько 45 хвилин. Готовий кекс трохи охолодити і вийняти з форми, посипати цукровою пудрою.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
Плов складається з найпростіших компонентів. Потрібні лише рис, овочі, м’ясо та спеції. Однак перетворити цю сукупність доступних інгредієнтів на класичну страву східної кухні досить складно, передають Патріоти України. Достатньо припуститися однієї по...