
Ніжні і бархатисті кекси відмінно підійдуть до чаю або кави. Шоколадно-сирні кекси поєднують легку молочну кислинку сиру і присмак какао. А ще кекси дуже симпатично виглядають. Приготувати цей десерт можна з будь-якою начинкою за смаком, зазначають Патріоти України.
Сир розтерти з цукром до однорідності. Додати яйце і знову перемішати. Додати м'яке вершкове масло. Всипати просіяне з розпушувачем борошно і все перемішати. Сирну масу розділити на дві частини. В одну додати родзинки і перемішати. В іншу частину сиру додати какао-порошок і ще одну ложку цукру.
Велику форму для кексу або маленькі форми змастити вершковим маслом. Викласти спочатку шоколадне тісто і розрівняти його. За бажанням на тісто покласти начинку. Потім зверху викласти світле тісто і розрівняти. Випікати кекс в розігрітій до 180°C духовці близько 45 хвилин. Готовий кекс трохи охолодити і вийняти з форми, посипати цукровою пудрою.
Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...