Домашня піца вийде в рази дешевше і навіть смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, проте є одна важлива умова – це ідеальне тісто, передають Патріоти України.
У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті.
Таке ідеальне тісто рідко можна зустріти в домашній рецептурі: зазвичай воно виходить пишним і не таким вишуканим.
– склянка (250 мл) води;
– 500 грам борошна найвищого гатунку;
– 7 грам сухих дріжджів;
– по половині чайної ложки солі та цукру;
– щедра столова ложка оливкової олії.
Воду прогріти десь до 30 градусів, додати та розмішати дріжджі. Після додаємо сіль, цукор та оливкову олію, все добре перемішуємо.
Потім потрібно просіяти борошно і почати вимішувати тісто.
Зазвичай цей процес займає трохи більше 10 хвилин.
Потім скачайте з тіста кулю, запакуйте її в харчову плівку і залиште на 30 хвилин.
Потім постеліть пергамент і тонко розкатайте тісто зразу на пергаменті. Викладіть улюблену начинку, начинки повинно бути один до одного, по співвідношенню до тіста. Запікайте приблизно 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
Найкраще відправляти тісто в духовку прямо на цьому аркуші пергаменту, тоді буде менше шансів пошкодити тонку основу.
Щоб уникнути багатьох проблем, необхідно знати, що є головним джерелом хвороб на традиційному святковому столі, особливо напередодні травневих вихідних, передають Патріоти України. Згідно з проведеними дослідженнями лікаря Бергмана було виявлено, що що...
Висока популярність трав’яного чаю цілком виправдана. Трави не тільки не містять кофеїну (на відміну від класичного чаю), але й мають ряд корисних для організму властивостей, передають Патріоти України. Щоб налаштувати роботу різних систем органів, вис...