Секрет господинь! Що додати в сирники - борошно чи манку, щоб вони були пишними та ніжними

Існує чимало рецептів, в основі яких використовується не борошно, а манка. Обидва інгредієнти виробляються з одного злаку, а тому мають схожі властивості, передають Патріоти України.

Подробиці

Деяким господиням до вподоби використовувати манку для приготування сирників. Вважається, що вона покращує смак страви.

Манку рекомендується додавати в тісто для сирників у тому випадку, якщо кисломолочний сир виявився надмірно вологим.

Звичайно, його можна віджати або додати борошно, але в такому разі є ризик перетворити сирники на сухі коржики.

Якщо ви зібралися готувати сирники з додаванням манки, не забудьте дати тісту постояти 10-15 хвилин, щоб крупа добре набрякла.

У такому випадку борошно потрібне для панірування. Найкраще для цього використовувати пшеничне або вівсяне борошно. Житнє для цих цілей не підходить.

Крім того, важливо пам’ятати, що ніщо не врятує сирники від невдачі, якщо в тісто додати багато цукру.

Такі сирники просто розвалюються на сковороді або, у кращому разі, у тарілці.

Фахівці рекомендують обмежити кількість цукру та подавати готову страву разом із варенням, джемом або медом.

Виходить звичайна каша! ТОП-5 помилок, через які господиня не може приготувати плов

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:09

Плов складається з найпростіших компонентів. Потрібні лише рис, овочі, м’ясо та спеції. Однак перетворити цю сукупність доступних інгредієнтів на класичну страву східної кухні досить складно, передають Патріоти України. Достатньо припуститися однієї по...

Як зробити, щоб відкрите молоко не скисло навіть через 10 днів

п’ятниця, 31 січень 2025, 10:14

Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України. Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині. Сире молоко 48 годин не втрачає смаку ...