Секрет господинь! Що зробити, щоб риба не розвалювалася під час смаження

Обсмажити рибу так, щоб вийшло ідеальне блюдо з ароматною скоринкою, досить складно. Справа в тому, що продукт досить легко втрачає цілісність і з рівних шматочків перетворюється на неапетитну масу. Як не дивно, але справа зазвичай не в паніровці і навіть не в самій рибі, а в інгредієнті, про серйозну дію якого на консистенцію страви багато кулінари навіть не здогадуються, передають Патріоти України.

Подробиці

Поясненням того, що страва швидко розвалюється на сковороді, найчастіше є неправильним використанням солі.

Що не так роблять кулінари

Багато людей солять смажену рибу надто пізно: або всередині, або в кінці приготування страви. Зазвичай до цього моменту страва вже є рибною масою замість гарних цілісних шматочків.

Як виправити ситуацію

Додавати сіль бажано на початку смаження, а краще – за 15 хвилин до початку кулінарної процедури. Якщо кулінару незручно солити сиру рибу, то хлорид натрію можна додати в олію, на якій планується обсмажувати продукт. В цьому випадку їжа точно не прилипатиме і пригорятиме до дна сковороди. Крім того, вдасться уникнути появи гарячих масляних бризок.

Джерело: ПростоВей

Всього один продукт - і тушена капуста набуває абсолютно нового смаку

неділя, 18 травень 2025, 17:07

Капуста – наш вітамінний овоч, страви з якої частіше з‘являються на столі, особливо в нашому зимовому меню. Квашена, маринована, тушкована, або смажена, як гарнір та основна страва. Якщо додати до капусти, яку ви смажите одну спецію, це поліпшить та зм...

Оцінять всі! Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

неділя, 18 травень 2025, 12:12

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...