Смакота! Рецепт фруктово-йогуртового торта без випічки

Якщо у вас є фрукти та йогурт, то ви з легкістю можете приготувати корисний фруктово-йогуртовий десерт, який смакуватиме і дітям і дорослим. Готується дуже просто, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

ваші улюблені фрукти
агар-агар – 1 столова ложка (9 грам)
молоко – 3/4 склянки (175 грам)
йогурт – 5/4 склянки (350 грам)
цукор – 1/2 склянки (100 грам).

Як готувати:

1. Помийте фрукти, наріжте їх на невеликі красиві часточки.

У цьому рецепті використовувалася комбінація з мандарину, винограду, манго та полуниці. Ви можете використовувати будь-які інші фрукти на ваш смак.

Виноград і полуницю достатньо порізати навпіл.

Мандарини для краси поріжте впоперек.

2. Виберіть відповідну форму та викладайте всі нарізані фрукти у довільному порядку. Це творча частина, можете сміливо проявити фантазію, помилок тут не може бути.

Діаметр форми 15-18 см.

3. У каструлю висипте агар-агар та цукор. Перемішайте їх. Додайте 50 мл води (1/4 склянки) і знову перемішайте. Потім додайте молоко та перемішайте.

Поставте каструлю на повільний вогонь. Постійно помішуючи, готуйте, поки суміш не стане консистенції сметани.

Додайте в каструлю йогурт перемішайте і готуйте ще дві хвилини.

Додайте нарізані фрукти, що залишилися, в каструлю.

4. За допомогою половника викладіть фруктово-йогуртову суміш із каструлі у форму для випікання.

Поставте в холодильник на 3 години мінімум.

5. Щоб акуратно дістати застиглий торт, пройдіть ножиком вздовж стінок форми або знаурьте форму з желе в гарячу воду буквально на 30 секунд.

Потім переверніть форму.

Смачного!

А ви це знали? Чим можна замінити рис при приготуванні голубців

субота, 7 червень 2025, 17:10

Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши ...

Прості правила: Як варити яйця, щоб вони не тріскалися та легко чистилися

субота, 7 червень 2025, 12:12

Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...