
Приготуйте хрусткі й дуже смачні сирні палички, які можна взяти з собою на перекус, або похрумати в обід із супом. Вам знадобиться всього 20-25 хвилин вашого часу, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Натріть сир на крупній тертці. Розморожене тісто розкачайте й рівномірно потрусіть натертим сиром. Розкачайте другий листок тіста й накрийте ним потрушений сиром перший листок. Після цього наріжте тісто з сиром на однакові смужки.
Кожну смужку скрутіть у вигляді спіралі. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом. Змажте кожну паличку збитим жовтком, а зверху посипте кунжутом й випікайте у розігрітій до 180-200 градусів духовці протягом 15 хвилин. Смачного!
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....