
Цибуля завжди є на кухні, оскільки вона є одним з обов’язкових інгредієнтів для більшості “серйозних” страв, передають Патріоти України.
Однак мало хто знає про те, що овоч з характерним смаком і запахом можна доволі нестандартно застосувати.
Багато хто любить побалувати своїх домашніх яєчнею на сніданок, але далеко не всі господині люблять готувати цю просту страву за допомогою покупних форм.
Однак є простий спосіб зробити страву красивою, смачною та корисною.
Візьміть найбільшу цибулину, розріжте навпіл, дістаньте кільця і використовуйте їх як натуральну форму.
Багато хто знає про неприємну особливість авокадо: варто його розрізати, як він починає некрасиво змінювати колір. Просто розріжте цибулю і покладіть її поряд. Цей простий спосіб допоможе виправити ситуацію.
Цибуля є одним з кращих засобів при застуді та грипі, але навряд чи знайдеться така людина, яка з радістю вживатиме цибулю в чистому вигляді.
Секрет одужання простий: варто приготувати курячий бульйон із кількома цибулинами.
Сніданок визначає наш настрій, енергію та здоров’я кишечника. Але не всі ранкові страви однаково корисні, передають Патріоти України. Невеликі зміни у ранковому раціоні можуть значно покращити стан кишечника та загальне самопочуття. Не йдеться про повн...
Ви думали, що вершкове масло - безпечна насолода на сніданок чи у випічці? Лікарі б’ють на сполох: надлишок цього продукту може підвищувати кров’яний тиск та шкодити серцю, передають Патріоти України. Що відбувається: насичені жири у маслі зменшують ви...