
Цибуля завжди є на кухні, оскільки вона є одним з обов’язкових інгредієнтів для більшості “серйозних” страв, передають Патріоти України.
Однак мало хто знає про те, що овоч з характерним смаком і запахом можна доволі нестандартно застосувати.
Багато хто любить побалувати своїх домашніх яєчнею на сніданок, але далеко не всі господині люблять готувати цю просту страву за допомогою покупних форм.
Однак є простий спосіб зробити страву красивою, смачною та корисною.
Візьміть найбільшу цибулину, розріжте навпіл, дістаньте кільця і використовуйте їх як натуральну форму.
Багато хто знає про неприємну особливість авокадо: варто його розрізати, як він починає некрасиво змінювати колір. Просто розріжте цибулю і покладіть її поряд. Цей простий спосіб допоможе виправити ситуацію.
Цибуля є одним з кращих засобів при застуді та грипі, але навряд чи знайдеться така людина, яка з радістю вживатиме цибулю в чистому вигляді.
Секрет одужання простий: варто приготувати курячий бульйон із кількома цибулинами.
Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...
Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...