М’ясо є досить вимогливим продуктом у плані приготування: буквально пара помилок можуть стати причиною того, що замість апетитного та ніжного м’яса нам доведеться давитися сухою та жорсткою “підошвою”, передають Патріоти України.
Є перевірені хитрощі, які дозволяють кулінарам досягти ідеального смаку м’яса.
1. Для тих, хто хоче заощадити на маринаді і досягти ідеального смаку м’яса, потрібно нарізати багато цибулі (на 1 кг близько 5 штук середнього розміру), змішати з улюбленими спеціями, придавити чимось важким і відправити в холодильник на 2 години.
2. Цікавий спосіб практикують азіатські кухарі: вони змішують соєвий соус, крохмаль та трохи віскі. Заливають м’ясо і залишають у холодильнику мінімум на 8 годин.
3. Намагайтеся в процесі приготування м’яса обходитися без солі. Справа в тому, що вона позбавляє м’ясо соковитості. Щоб уникнути цього казусу, додайте сіль безпосередньо перед подачею.
4. Не заощаджуйте місце: краще посмажити м’ясо в кілька підходів, ніж заощаджувати час. Якщо ви проігноруєте цю пораду, то м’ясо буде тушкованим і не таким привабливим.
5. Якщо ж ви любите тушковане м’ясо з овочами та картоплею, є 100%-ний спосіб зробити м’ясо м’яким. По-перше тушкуйте на дуже повільному вогні мінімум 2 годии, а по-друге під час тушкування влийте чарку коньяку.
Щоб уникнути багатьох проблем, необхідно знати, що є головним джерелом хвороб на традиційному святковому столі, особливо напередодні травневих вихідних, передають Патріоти України. Згідно з проведеними дослідженнями лікаря Бергмана було виявлено, що що...
Висока популярність трав’яного чаю цілком виправдана. Трави не тільки не містять кофеїну (на відміну від класичного чаю), але й мають ряд корисних для організму властивостей, передають Патріоти України. Щоб налаштувати роботу різних систем органів, вис...