М’ясо є досить вимогливим продуктом у плані приготування: буквально пара помилок можуть стати причиною того, що замість апетитного та ніжного м’яса нам доведеться давитися сухою та жорсткою “підошвою”, передають Патріоти України.
Є перевірені хитрощі, які дозволяють кулінарам досягти ідеального смаку м’яса.
1. Для тих, хто хоче заощадити на маринаді і досягти ідеального смаку м’яса, потрібно нарізати багато цибулі (на 1 кг близько 5 штук середнього розміру), змішати з улюбленими спеціями, придавити чимось важким і відправити в холодильник на 2 години.
2. Цікавий спосіб практикують азіатські кухарі: вони змішують соєвий соус, крохмаль та трохи віскі. Заливають м’ясо і залишають у холодильнику мінімум на 8 годин.
3. Намагайтеся в процесі приготування м’яса обходитися без солі. Справа в тому, що вона позбавляє м’ясо соковитості. Щоб уникнути цього казусу, додайте сіль безпосередньо перед подачею.
4. Не заощаджуйте місце: краще посмажити м’ясо в кілька підходів, ніж заощаджувати час. Якщо ви проігноруєте цю пораду, то м’ясо буде тушкованим і не таким привабливим.
5. Якщо ж ви любите тушковане м’ясо з овочами та картоплею, є 100%-ний спосіб зробити м’ясо м’яким. По-перше тушкуйте на дуже повільному вогні мінімум 2 годии, а по-друге під час тушкування влийте чарку коньяку.
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Зелений чай очолює список продуктів, які варто регулярно вживати, особливо якщо ми хочемо зберегти здоров’я на довгі роки. Його корисні властивості важко переоцінити. Однак виявляється, що за допомогою простого прийому можна посилити його дію, передают...