
Естетика залежить від деталей. А додати акцентів можна без застосування магазинних барвників. Наприклад, ви можете зробити звичні тости та брускети більш яскравими та апетитними, передають Патріоти України.
Треба просто додати кольорів маслу. Звичайно, якщо воно входить в склад потрібних продуктів. Ефект буде гарний, вам сподобається.
Все надзвичайно просто. Треба взяти буряк та вичавити з нього сік. Тепер додайте його до масла. Ретельно перемішайте.
Концентрацію можна змінювати. Таким чином ви можете зробити масло рожевим, вишневим або червоним.
Кулінарні експерименти та естетика. Все набагато простіше, ніж здається. Швидкі та яскраві рішення за допомогою звичайних продуктів, які завжди є під рукою.
Жири необхідні організму, але не всі вони однаково корисні. Дієтолог доктор Бартек Кульчинський застерігає: деякі жирні продукти можуть підвищувати ризик діабету, серцево-судинних хвороб, ожиріння та навіть раку, передають Патріоти України. До найшкідл...
Ми звикли вважати, що вівсянка - еталон здорового сніданку. Гречка - це база здорового харчування для всіх. Але є крупа, яка за низкою показників її перевершує, передають Патріоти України. Йдеться про перловку — оброблений ячмінь, що зберігає максимум ...