Сьогодні — День святого Валентина, який неодмінно варто відзначити у компанії найближчих людей. А частуванням на стіл може стати не лише особливий торт, рецепт якого раніше розповіла фуд-блогер Людмила Борщ, а й барвистий салат.
Спосіб приготування салату «Гранатове серце» розповіли творці Telegram-каналу ТОП Салати.
Необхідні продукти:
Етапи приготування:
Викладаємо все шарами (бажано використовувати форму у вигляді серця), посипаючи кожен шар сіллю та чорним перцем:
1 шар — куряче філе;
2 шар — обсмажена цибуля, майонез;
3 шар — яйця;
4 шар — морква, майонез;
5 шар — сир;
6 шар — волоські горіхи, майонез;
7 шар — буряк, майонез;
8 шар — зерна граната.
Більшість людей вважає, що споживає небагато солі, але насправді її основна частина потрапляє в організм не з солонки, а з готових і перероблених продуктів. Цю приховану сіль додають виробники, щоб поліпшити смак, консистенцію та збільшити термін збері...
Мед - один із найцінніших натуральних продуктів, який є майже в кожній оселі. Його додають до чаю, випічки, соусів чи каш. Проте багато хто стикався з ситуацією, коли рідкий, ароматний мед раптом густіє і покривається кристалами цукру. Цей процес здаєт...