Хіти тижня. "Лохматый полк": У мережі висміяли ходу "переможців із хвостами" у Росії

Більше трьох десятків песиків змусили марширувати в урочистій ході на честь Дня перемоги в Калінінграді.

Акція "Кудлатий полк" у Росії. Фото: соцмережі.

У мережі підняли на сміх акцію "Кудлатий полк", яка пройшла 9 травня в Калінінграді в зв'язку зі святкуванням Дня перемоги. Відеозаписом акції поділився в своєму Facebook журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України.

"Более 30 собак – овчарок, доберманов, хаски, лабрадоров — в обмундировании со своими хозяевами в военной форме маршируют в одной колонне к памятному знаку героям-комсомольцам, погибшим при штурме Кенигсберга, в калининградском парке Южном. "Патриотизм в детях перестает расти. Мы, гражданские люди, создали отряд, тренировались, провели шесть тренировок — ходили строем, общались, социализировались, как видите, у нас собаки между собой не конфликтуют. И вот сегодня, в День Победы, мы собрались почтить память кинологов и их собак", — рассказала инициатор акции "Лохматый полк" Екатерина Карамарина. Не поторопился ли я с объявлением победителей конкурса", - написав ошелешений Бабченко.

За словами організаторів, своєю акцією вони нагадали, який внесок в справу перемоги внесли собаки. "А кухарів то, кухарів то забули!!! А писарі, як же? Шоферів не привітали. Тут взагалі, можна цілий рік святкувати", "Новини з дурдому", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...