Хіти тижня. Скрепи будували: У Росії впав величезний ''мегаміст'' (фото, відео)

У мить обвалення по мосту їхала вантажівка.

У Росії обвалився міст. Фото: соцмережі.

У Росії в Приамур'ї на головний шлях Транссибірської магістралі обвалився міст. За кілька секунд до аварії під ним проїхав вантажний потяг, передають Патріоти України.

Як повідомляє "РИА Новости", інцидент стався о десятій ранку у Свободному, третьому за величиною місті Амурської області. За даними МНС, обвалилися два прогони віадука по Михайло-Чесноківській вулиці.

У мить обвалення по мосту їхала вантажівка. Водія госпіталізували із забоєм грудної клітини, відкритим переломом гомілки і роздробленою стопою. За попередньою інформацією, міст обвалився через те, що по ньому їхала важка вантажівка.

На відеозаписі з камери, яка перебувала ближче до місця аварії, видно, що один із залізничників на момент обвалення перебував біля опори між першим і другим обваленими прогонами мосту. Після обвалення чоловік вибігає з клубів пилу, за його спиною падають дроти лінії електропередачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...