Маємо ще дещо на експорт: Ісландія платитиме $5000 в місяць чоловікам з України, які вступають у шлюб з ісландками

В Ісландії виникла серйозна проблема - нестача власного чоловічого населення.

Дівчата в Ісландії чекають на чоловіків. Ілюстрація:travel.biletyplus.ru

У міру зростання чисельності населення Ісландії, досить цікавим фактом стало те, що через велику різницю між кількістю жінок та чоловіків (не на користь сильної половини людства - ред) уряд країни прийняв рішення надати специфічну стипендію. Про це пише UA-reporter, зазначають Патріоти України.

Уряд вирішив платити $5000 в місяць на одного іммігранта, який одружується з ісландською дівчиною. Запрошуються всі бажаючі чоловіки, хоча пріоритет, як сказано у цій резолюції буде відданий населенню Північної Африки. Однак здорових чоловіків зі Східної Європи це теж стосується. Скрепоносці з хронічним алкоголізмом не підійдуть - країні потрібні здорові діти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...