А ви це знали? Названо найкраще місце для зберігання яєць

Хтось зберігає яйця просто на стільниці, а хтось намагається покласти їх до холодильника відразу після повернення з супермаркету, адже вважає, що саме там вони залишатимуться свіжими найбільшу кількість часу, передають Патріоти України.

Так, наприклад, більшість жителів Великобританії зберігають яйця просто на кухонному столі. А ось в США навпаки – тримають їх у холодильнику. Видання Mirror вирішило розібратись, де саме насправді правильно зберігати яйця, щоб зберегти їх свіжіть надовго.

Свою думку з цього приводу виданню розповів відомий британський ветеринар доктор Болуесо. Раніше від був впевнений, що яйця краще не зберігати у холодильнику. Проте, поспілкувавшись з експертами з харчових продуктів, отримав унікальне розуміння щодо зберігання їжі.

В результаті багатолітньої праці та роздумів, ветеринар прийшов до висновку, що яйця, все ж таки, слід зберігати у холодильнику. Лише там продукт буде знаходитись весь час при стабільній температурі і не буде віддаватись її перепадам. Саме вони найбільше шкодять свіжості яєць, адже утворення перепад температур провокує утворення конденсату, який, у свою чергу, сприяє розвитку сальмонели.

Дачникам на замітку! Ось що спеціалісти радять розсипати на городі замість гною

п’ятниця, 27 вересень 2024, 5:40

Розкислення ґрунту за допомогою вапна — простий і доступний спосіб покращити якість землі, передають Патріоти України. Раніше ми розповідали про копійчаний засіб, яким можна обробити город для неймовірного врожаю наступного року. Але для того, щоб у ма...

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...