Крани засяють як нові! Цей рецепт із двох копійчаних засобів знищить наліт на сантехніці

Вапняний накип - звичайне явище не тільки в чайнику, але й у ванній кімнаті. Він найчастіше утворюється через жорстку воду. Якщо ви хочете уникнути витрат на дорогі хімічні засоби, які не завжди ефективні, спробуйте розв'язати проблему за допомогою бюджетніших продуктів, передають Патріоти України.

Однією з порад щодо видалення вапняного нальоту на кранах та душових насадках поділилися на сайті Express. Ефективно боротися з накипом допоможуть натуральні методи очищення. Вам знадобляться лише лимонний сік або оцет, а також борошно.

Як прибрати вапняний наліт на крані

Для цього способу, який допоможе прибрати вапняний наліт, вам знадобиться лише ганчірка, просочена лимонним соком або оцтом. Просто промийте кран цією сумішшю та ретельно протріть поверхню. Для кращого результату залиште рідину на годину, щоб вона мала час увібратися і видалити накип.

Для додавання додаткового блиску можна використовувати борошно. Просто натріть крани й потім відполіруйте м’якою тканиною.

Це справді працює! Найкращі природні засоби для видалення запаху у ванній кімнаті

середа, 8 травень 2024, 11:30

Неприємний запах у ванній кімнаті — це причина дискомфорту та збентеження, особливо коли до вас приходять гості. Навіть якщо ванна кімната гарно прибрана, небажані та стійкі запахи можуть залишатися, оскільки є приховані джерела таких проблем. Існують ...

Секретний рецепт: Картопля вийде ідеально хрусткою та золотистою

середа, 8 травень 2024, 11:28

Запечена картопля – це ідеальний гарнір до м'яса та риби. Але лише в тому разі, якщо шматочки виходять золотистими та хрусткими. Тому для бажаного ефекту обов'язково скористайтесь пропонованими лайфхаками. Про те, як приготувати ідеально хрустку картоп...