Це під силу всім! ТОП-3 звички, які суттєво знижують ризики розвитку раку

Ризик розвитку раку залежить від генетичних факторів, способу життя та навколишнього середовища. Однак, здорові звички, як-от правильне харчування, фізична активність і уникнення шкідливих факторів для вашого здоров'я, можуть допомогти знизити цей ризик, передають Патріоти України.

Дослідники підтверджують, що ці 3 прості звички, яких реально інтегрувати у звичне життя, здатні знизити ризик раку на 61%. Як це працює та яких висновків зробили у дослідженні, розповіли в Eat This, Not That.

Згідно зі звітом, опублікованому у журналі Frontiers of Aging, поєднання фізичних вправ з прийманням омега-3 та вітаміну D, може знизити ризик розвитку агресивного раку на 61%. У цьому дослідженні взяли участь 2157 осіб старше 70 років з кількох європейських країн, які протягом 3 років отримували омега-3, вітамін D3 та виконували домашні силові вправи.

Експериментальне лікування проводили в різних групах для визначення ефективних методів зниження ризику інвазивного раку, що охоплює області здорових тканин за межами початкової ділянки ураження. Дослідження показало, що поєднання омега-3, вітаміну D3 та фізичних вправ може знизити ризик раку на 61%. Однак, для максимального ефекту важливо регулярно підтримувати ці 3 звички.

Це перше дослідження, яке поєднує 3 профілактичні заходи для зниження ймовірності розвитку агресивних видів раку. Крім того, дослідники зосередилися на нових підходах, не враховуючи звичні фактори, як сонячне випромінювання та куріння. Хоча це дослідження потребує подальших підтверджень, воно може бути корисним для профілактики раку та дає ширший погляд на профілактику онкологічних захворювань.

Дачникам на замітку! Ось що спеціалісти радять розсипати на городі замість гною

п’ятниця, 27 вересень 2024, 5:40

Розкислення ґрунту за допомогою вапна — простий і доступний спосіб покращити якість землі, передають Патріоти України. Раніше ми розповідали про копійчаний засіб, яким можна обробити город для неймовірного врожаю наступного року. Але для того, щоб у ма...

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...