А ви це знали? Чому до котлет додають сухий білий хліб, а не свіжий

Існує кілька кулінарних хитрощів, які допомагають удосконалити будь-який перевірений часом рецепт, передають Патріоти України.

До таких відноситься додавання інгредієнтів в котлетний фарш. Відомо, що певною мірою смак майбутньої котлети залежить від того, який хліб додала у фарш господиня.

Подробиці

Професіонали стверджують, що у фарш для котлет підходить виключно сухий хліб. Це може підтвердити будь-який шеф-кухар із ресторану.

Фарш має властивість виділяти певну кількість соку. З цією метою в суміш додається виключно сухий хліб.

Сухарі вберуть надлишки вологи на стадії приготування продукту. Свіжий хліб із цим завданням не впорається.

Хліб не треба замочувати ні у воді, ні у молоці.

Молоко зробить фарш надмірно жорстким, та й з точки дієтології м’ясо та молоко несумісні один з одним.

Щоб зробити все правильно, сухий хліб потрібно натерти на тертку – виходить досить швидко і просто.

Також краще для цього вибрати бездрожжевий хліб.

Якщо все зробити правильно, то котлети вийдуть соковитими та смачними.

Це така смакота! Соковита буженина зі свинини, яка завжди вдається

п’ятниця, 19 грудень 2025, 8:43

Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...

Треба лише три інгредієнти! Запечена картопля матиме неймовірно хрустку скоринку

п’ятниця, 19 грудень 2025, 5:40

Запечена картопля - це королева різдвяного столу, але для того, щоб вона була смачна і мала хрустку та золотисту скоринку, треба правильно її готувати, передають Патріоти України. Відомий шеф-кухар Джеймс Мартін нещодавно поділився своїми найкращими по...