А ви це знали? Чому до котлет додають сухий білий хліб, а не свіжий

Існує кілька кулінарних хитрощів, які допомагають удосконалити будь-який перевірений часом рецепт, передають Патріоти України.

До таких відноситься додавання інгредієнтів в котлетний фарш. Відомо, що певною мірою смак майбутньої котлети залежить від того, який хліб додала у фарш господиня.

Подробиці

Професіонали стверджують, що у фарш для котлет підходить виключно сухий хліб. Це може підтвердити будь-який шеф-кухар із ресторану.

Фарш має властивість виділяти певну кількість соку. З цією метою в суміш додається виключно сухий хліб.

Сухарі вберуть надлишки вологи на стадії приготування продукту. Свіжий хліб із цим завданням не впорається.

Хліб не треба замочувати ні у воді, ні у молоці.

Молоко зробить фарш надмірно жорстким, та й з точки дієтології м’ясо та молоко несумісні один з одним.

Щоб зробити все правильно, сухий хліб потрібно натерти на тертку – виходить досить швидко і просто.

Також краще для цього вибрати бездрожжевий хліб.

Якщо все зробити правильно, то котлети вийдуть соковитими та смачними.

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині додають у вінегрет молоко та цукор

середа, 9 квітень 2025, 18:13

Господині готують вінегрет доволі часто, особливо в сезон коли зібрані в комору свіжі овочі. Тому довели свою кулінарну майстерність до досконалості, передають Патріоти України. Цей салат популярний через різні причини. Зокрема набір продуктів для віне...

Розставлено крапки над "і"! Чи потрібно додавати дріжджі до тіста для піци

середа, 9 квітень 2025, 17:10

Італійська піца вже давно увійшла в меню нашої кухні. Вона зайняла почесне місце на столі під час святкувань днів народження, та пікніків на природі і просто як смачна вечеря в колі друзів. передають Патріоти України. Господині приловчились готувати пі...