Існує кілька кулінарних хитрощів, які допомагають удосконалити будь-який перевірений часом рецепт, передають Патріоти України.
До таких відноситься додавання інгредієнтів в котлетний фарш. Відомо, що певною мірою смак майбутньої котлети залежить від того, який хліб додала у фарш господиня.
Професіонали стверджують, що у фарш для котлет підходить виключно сухий хліб. Це може підтвердити будь-який шеф-кухар із ресторану.
Фарш має властивість виділяти певну кількість соку. З цією метою в суміш додається виключно сухий хліб.
Сухарі вберуть надлишки вологи на стадії приготування продукту. Свіжий хліб із цим завданням не впорається.
Хліб не треба замочувати ні у воді, ні у молоці.
Молоко зробить фарш надмірно жорстким, та й з точки дієтології м’ясо та молоко несумісні один з одним.
Щоб зробити все правильно, сухий хліб потрібно натерти на тертку – виходить досить швидко і просто.
Також краще для цього вибрати бездрожжевий хліб.
Якщо все зробити правильно, то котлети вийдуть соковитими та смачними.
Господині готують вінегрет доволі часто, особливо в сезон коли зібрані в комору свіжі овочі. Тому довели свою кулінарну майстерність до досконалості, передають Патріоти України. Цей салат популярний через різні причини. Зокрема набір продуктів для віне...
Італійська піца вже давно увійшла в меню нашої кухні. Вона зайняла почесне місце на столі під час святкувань днів народження, та пікніків на природі і просто як смачна вечеря в колі друзів. передають Патріоти України. Господині приловчились готувати пі...