А ви це знали? Чому котлети не можна довго розігрівати в мікрохвильовій печі

Найчастіше котлети готуються із запасом, щоб наступного дня всій родині було що поїсти, передають Патріоти України.

Як правило, ми звикли використовувати мікрохвильову піч для цих цілей.

Подробиці

У такому разі довго котлети розігрівати не варто.

Чому варто скоротити час розігріву?

Якщо розігрівати котлети в мікрохвильовій печі більше 4 хвилин, вони можуть вийти пересушеними. Іноді страва через довгу обробку зовсім розвалюється.

Щоб уникнути цього, варто скоротити час приготування до 3 хвилин.

Однак найкраще для розігрівання використати сковорідку.

Якщо ви вирішите підігріти страву разом із соусом, то котлети стануть смачнішими, наче ви їх щойно приготували.

При розігріванні на сковороді без додавання соусу високий ризик того, що котлети просто розваляться.

Також варто розуміти, що через тривалий час дії високої температури котлети можуть вийти занадто жорсткими. Такою стравою вам навряд чи вдасться почастувати домашніх.

Джерело: ПростоВей

Яблучні кісточки - корисний мікроелемент чи прихована отрута?

понеділок, 3 листопад 2025, 10:15

Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...

Кому категорично не можна їсти банани - попередження лікарів

понеділок, 3 листопад 2025, 9:15

Банани вважаються одним із найкорисніших фруктів - вони швидко додають енергії, містять калій, магній і вітаміни групи В. Проте є категорії людей, яким цей продукт може зашкодити, передають Патріоти України. 1. Тим, хто має діабет Банани містять велик...