Запечена риба – це не лише дуже смачна, а ще й неймовірно корисна страва, яка ідеально підходить для прихильників здорового харчування, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Напевно, немає тих, хто не любить ніжну й соковиту запечену, смажену чи приготовану на грилі рибку. Вона надзвичайно ароматна й дуже корисна, до того ж, її легко готувати. Тому це почесна страва на столі практично кожного українця. А щоб покращити смак риби і повністю розкрити її насичений аромат, професійні кухарі рекомендують готувати її з лимоном. Розповідаємо, як правильно готувати рибу з додаванням лимону, щоб вийшов справжній кулінарний шедевр.
Така страва найкраще підходить для тих, хто дотримується дієти і правил здорового харчування. У запеченій рибі з лимоном зберігаються всі поживні речовини та якісний білок, тому її вважають найкориснішою для здоров’я. До того ж, лимон підсилює смак і повністю розкриває аромат риби, тому професійні кухарі рекомендують готувати цей продукт лише з лимоном.
Хтось скаже, що зварити рис – справа проста, а хтось страждає від того, що він постійно клейкий, рисинки розпадаються, а колір не білий, а сірий. Страва і на смак, і на вигляд не дуже приваблива, передають Патріоти України. Досвідчені кулінари додають ...
Молочні продукти давно стали об’єктом суперечок серед дієтологів. Одні стверджують, що вони можуть викликати запалення в організмі, тоді як інші вказують на їх користь для здоров’я. Як і з багатьма іншими питаннями про харчування, відповіді не завжди о...