Напевно, ви помічали, що представниці старшого покоління мішають варення під час приготування дерев’яною ложкою, передають Патріоти України.
У сучасних господарок часто дерев’яних ложок немає навіть у кухонному «арсеналі». І дарма.
Тож, чому варення треба перемішувати лише дерев’яною ложкою.
Дерево погано проводить тепло – залізна ложка мінятиме смак варення і до того ж нагріватиметься в руках.
Дерев’яна ложка покращує смак варення, вбиває бактерії.
Варення швидше звариться, якщо використати дерев’яну ложку.
Простіше кажучи, якщо помішувати варення дерев’яною ложкою, матеріал поглине всі бактерії, смак не зміниться і нічого поганого з варенням не станеться.
Металеві ложки змінюють смак варення, так як метал, що розжарився, реагує з фруктовими кислотами.
Нечисті банки також можуть надати варенню поганого присмаку. Не забувайте, що банки для варення потрібно стерилізувати, щоб вбити всі бактерії.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...