Напевно, ви помічали, що представниці старшого покоління мішають варення під час приготування дерев’яною ложкою, передають Патріоти України.
У сучасних господарок часто дерев’яних ложок немає навіть у кухонному «арсеналі». І дарма.
Тож, чому варення треба перемішувати лише дерев’яною ложкою.
Дерево погано проводить тепло – залізна ложка мінятиме смак варення і до того ж нагріватиметься в руках.
Дерев’яна ложка покращує смак варення, вбиває бактерії.
Варення швидше звариться, якщо використати дерев’яну ложку.
Простіше кажучи, якщо помішувати варення дерев’яною ложкою, матеріал поглине всі бактерії, смак не зміниться і нічого поганого з варенням не станеться.
Металеві ложки змінюють смак варення, так як метал, що розжарився, реагує з фруктовими кислотами.
Нечисті банки також можуть надати варенню поганого присмаку. Не забувайте, що банки для варення потрібно стерилізувати, щоб вбити всі бактерії.
Ось кілька порад, як вибрати солодку і смачну полуницю, передають Патріоти України.
Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...