Існує чимало харчових відходів, які можуть виступити у ролі добрив чи засобів для боротьби зі шкідниками. Насамперед згадуються яєчна шкаралупа, чайна заварка та кавова гуща. Про позитивні властивості цих залишків знають багато дачників, передають Патріоти України.
А ось про «городню» користь однієї рідини, яка зазвичай виливається в раковину, в курсі далеко не всі власники заміських ділянок.
Йдеться про воду, яка залишилася після варіння овочів. Досвідчені городники називають цю рідину «чарівною», оскільки вона сприяє підвищенню врожайності багатьох культур.
Овочеву воду слід перелити в окрему ємність, після чого полити цією рідиною рослини.
Обробляти відваром можна як городні культури, так і квіти у горщику.
У результаті рослини отримають достатню кількість корисних сполук та мікроелементів. Все це сприяє повноцінному плодоношенню.
З’являються всі шанси на отримання рясного врожаю і на поліпшення зовнішнього вигляду кімнатних рослин. Сусіди будуть заздрити.
Однак слід зробити важливе застереження. Воду, що залишилася в каструлі після приготування овочів, не можна використовувати доти, доки вона не охолоне.
Застосування гарячої рідини негативно вплине на рослини і може стати причиною їх загибелі.
Мимоволі кулінари та домашні господині роблять 4 помилки з продуктами харчування перед їх приготуванням. Розкажемо, що може статися і чому час перестати так робити, передають Патріоти України. Процедура, позбавлена будь-якого сенсу. Справа в тому, що п...
Смак популярного завдяки доступності продуктів та легкості приготування салату може розкритися для вас з нових сторін при додаванні незвичайного компонента. Багато господинь, що люблять експерименти, додають до нього столову ложку молока і чайну ложку ...