Найчастіше господині перекручують цибулину разом із фаршем у м’ясорубці та одразу ліплять котлети, передають Патріоти України.
З одного боку – це правильно, з іншого – ні.
Сира цибуля псує фарш, а точніше, надає йому кислуватий смак.
Фарш із сирою цибулею швидко псується, він не пролежить у холодильнику навіть до вечора.
Якщо швидко наліпити котлет із сирою цибулею і посмажити їх, тоді фарш не встигне закиснути.
А гіркий смак цибулі у котлетах і так не відчувається. Тому такий спосіб приготування допускається.
Але краще цибулю обсмажувати на сковороді, а потім додавати у фарш.
Обсмажена цибуля дасть котлетам солод. Котлетки на смаженій цибулі соковиті та пишні.
До речі, цибулю додають у фарш для котлет саме для пишності, але тільки обсмажена цибуля зробить котлети повітрянішими і об’ємнішими.
Сира цибуля просто збільшує масу фаршу.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...