А ви це знали? Яку цибулю потрібно додати у фарш для котлет - сиру або смажену

Найчастіше господині перекручують цибулину разом із фаршем у м’ясорубці та одразу ліплять котлети, передають Патріоти України.

З одного боку – це правильно, з іншого – ні.

Подробиці

Сира цибуля псує фарш, а точніше, надає йому кислуватий смак.

Фарш із сирою цибулею швидко псується, він не пролежить у холодильнику навіть до вечора.

Якщо швидко наліпити котлет із сирою цибулею і посмажити їх, тоді фарш не встигне закиснути.

А гіркий смак цибулі у котлетах і так не відчувається. Тому такий спосіб приготування допускається.

Але краще цибулю обсмажувати на сковороді, а потім додавати у фарш.

Обсмажена цибуля дасть котлетам солод. Котлетки на смаженій цибулі соковиті та пишні.

До речі, цибулю додають у фарш для котлет саме для пишності, але тільки обсмажена цибуля зробить котлети повітрянішими і об’ємнішими.

Сира цибуля просто збільшує масу фаршу.

Цей трюк допоможе завжди купувати свіжі та соковиті фрукти

четвер, 27 листопад 2025, 13:10

Вибір якісних фруктів та овочів часто буває складнішим, ніж здається. Багато продуктів виглядають свіжими лише на перший погляд. Але існує простий трюк із вагами, який допомагає швидко оцінити їхню справжню якість, передають Патріоти України. Чому важл...

Допомагає схуднути і не тільки! Чому ця спеція повинна бути на кожній кухні після 30

четвер, 27 листопад 2025, 11:45

Куркума давно відома своїм насиченим помаранчевим кольором, але вона цінна не лише через це. Ця спеція може допомогти схуднути, підтримати імунітет та покращити стан шкіри, волосся і нігтів, передають Патріоти України. Чому куркума сприяє схудненню? К...