Відомо, що смак борщу можна покращити шляхом додавання до страви розігрітих на сковороді інгредієнтів, передають Патріоти України.
Зазвичай мається на увазі засмажка – смажені цибуля і морква.
Однак господині знають про ще один цікавий компонент.
Порада несподівана: у борщ можна покласти смажену сметану.
Що це дасть страві
Звичайно, борщ буде смачним і з холодною сметаною. Однак завдяки смаженому соусу він отримає додаткову вершкову нотку.
За рахунок цього страва стане більш апетитною: тим, хто його смакуватиме за обіднім столом, захочеться попросити другу порцію.
Додавання до борщу смаженої сметани має ще одну перевагу – це довше зберігання борщу в холодильнику.
Як приготувати соус
Незвичайний сметанний соус можна швидко приготувати в той момент, коли варіння борщу наближається до завершення.
Достатньо просто вилити сметану на сковорідку та потримати її на середньому вогні близько трьох-п’яти хвилин.
У результаті вийде дуже смачна заправка, яку можна відразу ж додати в борщ, або налити в окремий посуд.
Відомий нутріціолог Василь Лук’янов розповів, які напої не варто давати дітям, передають Патріоти України. За його словами, заборона базується не на міфах, а на реальних дослідженнях:. Лук’янов підкреслює: навіть популярні та звичні напої можуть завдат...
Яких тільки дієт не існує! Атлантична, середземноморська, кавунова… Наразі модною стає скандинавська дієта, яка підкорює науку та… тарілки. Дослідження показують, що вона може допомогти вам схуднути, знизити рівень холестерину, кров'яний тиск і навіть ...