Відомо, що смак борщу можна покращити шляхом додавання до страви розігрітих на сковороді інгредієнтів, передають Патріоти України.
Зазвичай мається на увазі засмажка – смажені цибуля і морква.
Однак господині знають про ще один цікавий компонент.
Порада несподівана: у борщ можна покласти смажену сметану.
Що це дасть страві
Звичайно, борщ буде смачним і з холодною сметаною. Однак завдяки смаженому соусу він отримає додаткову вершкову нотку.
За рахунок цього страва стане більш апетитною: тим, хто його смакуватиме за обіднім столом, захочеться попросити другу порцію.
Додавання до борщу смаженої сметани має ще одну перевагу – це довше зберігання борщу в холодильнику.
Як приготувати соус
Незвичайний сметанний соус можна швидко приготувати в той момент, коли варіння борщу наближається до завершення.
Достатньо просто вилити сметану на сковорідку та потримати її на середньому вогні близько трьох-п’яти хвилин.
У результаті вийде дуже смачна заправка, яку можна відразу ж додати в борщ, або налити в окремий посуд.
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...
За словами представників Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF), дослідження остаточно довели: вживання алкоголю прямо пов'язане з розвитком щонайменше семи видів раку, серед яких рак грудей, печінки, кишечника, голови, шиї та ротової порожнини, пер...