Відомо, що смак борщу можна покращити шляхом додавання до страви розігрітих на сковороді інгредієнтів, передають Патріоти України.
Зазвичай мається на увазі засмажка – смажені цибуля і морква.
Однак господині знають про ще один цікавий компонент.
Порада несподівана: у борщ можна покласти смажену сметану.
Що це дасть страві
Звичайно, борщ буде смачним і з холодною сметаною. Однак завдяки смаженому соусу він отримає додаткову вершкову нотку.
За рахунок цього страва стане більш апетитною: тим, хто його смакуватиме за обіднім столом, захочеться попросити другу порцію.
Додавання до борщу смаженої сметани має ще одну перевагу – це довше зберігання борщу в холодильнику.
Як приготувати соус
Незвичайний сметанний соус можна швидко приготувати в той момент, коли варіння борщу наближається до завершення.
Достатньо просто вилити сметану на сковорідку та потримати її на середньому вогні близько трьох-п’яти хвилин.
У результаті вийде дуже смачна заправка, яку можна відразу ж додати в борщ, або налити в окремий посуд.
Кава є одним з найбільш улюблених напоїв у всьому світі. Для багатьох людей чашка гарячої кави є невід'ємною частиною ранкового ритуалу. Однак варто пам’ятати, що деякі продукти можуть негативно реагувати на каву, що може призвести до потенційно шкідли...
Приготувати такі чебуреки можна, звичайно, з лаваша. Простий та доступний рецепт, а ще смачний результат. Якщо хочете чебурек, але не маєте бажання смажити, тоді використовуйте запропонований спосіб приготування, передають Патріоти України. Вам потрібн...