Рис можна сміливо зарахувати до універсальних гарнірів, оскільки його можна подавати з будь-якими стравами, передають Патріоти України.
Крупа ідеально поєднується з відвареним або смаженим м’ясом, птахом, рибою та морепродуктами.
Рис можна сміливо подавати до овочів або ж використовувати як самостійну страву.
Однак не завжди цей вид крупи виходить ідеально приготувати. Якщо рис злипається, то він перетворюється на безформну масу, яку не хочеться їсти.
Існує чимало секретів, які допомагають досягти ідеального результату. Одним із них є попереднє обсмажування.
У чому сенс цієї хитрощі?
Відомо, що спочатку рис варто ретельно промити. Коли вода стане прозорою, можна розпочинати наступний етап підготовки.
Потім досвідчені кухарі відправляють рис у миску з водою, залишаючи приблизно на 60 хвилин.
Завдяки цьому гарнір виходить смачним.
Потім прогрівається сковорідка та вливається невелика кількість рослинної олії. Рис обсмажують буквально кілька хвилин.
Після цього можна приступати до подальшого приготування.
Мало хто знає про те, що обсмажування допомагає рису зберегти свою форму. Завдяки цій нескладній хитрості можна подати до столу розсипчастий гарнір, за який не соромно.
Курячі серця є недооціненими. Їх частіше тушкують, додають в начинки для пиріжків, але з ними можна приготувати і смачний салат на вечерю. Це проста страва, яка стане однією з улюблених в вашому домашньому меню, передають Патріоти України. Вам знадобля...
Якщо ви не любите довго виробляти сирники і смажити по черзі на сковорідці, то зробіть його у духовці, а потім поріжте порційно. Смак буде неймовірно ніжним і, дійсно, схожим на повітряне суфле, передають Патріоти України. На 500 г кисломолочного сиру ...