Винахідливі господині та шеф-кухарі завжди шукають нові смакові варіації для звичних продуктів та страв. Так сталось і з фаршем для котлет. Не будемо вдаватися в історію рішення додати цукор до м’ясного фаршу, але це було дійсне попадання в яблучко, передають Патріоти України.
З першого погляду може здатись, що солодкий інгредієнт може зіпсувати котлети. Насправді, ефект протилежний. Цукор допомагає збалансувати смаки.
Якщо котлетам не вистачає соковитості, додайте ложку цукру. Ви побачите, що питання цілковито вирішене. На 1 кг фаршу рекомендується додавати 1 ст.л. цукру. В даному випадку котлети не матимуть солодкого присмаку, а свою роботу солодкий інгредієнт виконає. Коли додавати цукор? На етапі, коли і сіль, спеції.
Для посилення ефекту долийте у фарш декілька столових ложок гарячої води. Приготування чебуреків, біляшів, пиріжків з м’ясом також варто поєднати із цією кулінарною рекомендацією. Висновок можна зробити наступний — м’ясний фарш і цукор гармонійно поєднуються в правильних пропорціях.
Креветки є одним із найулюбленіших видів морепродуктів, передають Патріоти України. Їх часто використовують як компоненти для салату або супів азіатської кухні. Іноді хочеться порадувати домашніх вишуканою закускою, тому креветки подають окремо. Всі зн...
Метою будь-якої господині, що займається приготуванням котлет, вважається поява на поверхні їжі апетитної скоринки, передають Патріоти України. Саме ця частина страви значно покращує її смак та дозволяє «запечатати» соки всередині. На жаль, далеко не з...