А ви це знали? Що допоможе гарантовано вивести жирну пляму з одягу

Жирні плями з’являються на одязі найчастіше. Нічого дивного, бо приготування їжі, частування, перекуси призводять до того, що щось обов’язково має капнути. Іноді буває дуже важко вивести такі плями. Щоб гарантовано від них позбавитись, потрібно перед пранням провести деякі маніпуляції, передають Патріоти України.

Який засіб допоможе позбутись плям

Вам знадобиться декілька краплин рідини для миття посуду. Цей засіб видаляє жир, тож він допоможе і з плямами. Нанесіть, злегка потріть та потім відправте в пральну машину.

Шанси на те, що ви позбавитесь від жирних плям, досить високі. Якщо засіб для миття посуду може подолати жир на тарілках та каструлях, то він має це зробити і з вашими джинсами, спідницями та майками. Йому під силу впоратись із поставленим завданням. Ви вважаєте, що цей лайфхак надзвичайно простий? Так, він елементарно простий. В цьому і полягає його сила та дієвість.

Секрет досвідчених господинь! Як врятувати рідке картопляне пюре всього одним інгредієнтом

неділя, 28 квітень 2024, 10:07

Надто густе пюре виглядає неапетитним. Надто рідке - викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція - помірна густота, передають Патріоти України. В цьому випадку страва стає ніжна та м’яка. Таке пюре з картоплі хочеться їсти самому та пригощати...

Чим замінити олію при заправці вінегрету - проста хитрість, яка зробить страву смачнішою

неділя, 28 квітень 2024, 9:07

Господині, які звикли готувати вінегрет за класичним рецептом, завжди використовують звичайну соняшникову олію для заправки, передають Патріоти України. Однак існує ще варіант оригінальної заправи, яка допоможе змінити смак звичної страви на краще. Для...