Багато господинь, навіть досвідчені, іноді стикаються з тим, що при смаженні рослинна олія піниться, як шампунь, передають Патріоти України.
Якщо ви не лили на сковороду воду, такого бути не повинно.
Швидше за все, винний неякісний продукт.
Пінитися може прострочена олія, тому уважно дивіться на дати упаковки під час покупки.
Можливо, олія просто поганої якості, розведена, і в ній багато води.
А ще пінитися може нерафінована олія, яка сама по собі має властивість давати піну. Таку олію використовують для салатів, а не для смаження.
Якщо ж ви смажите на рафінованій олії, терміни придатності в порядку і олія не гірчить, отже, в ній багато води.
Виправити цю ситуацію просто: потрібно посмажити сіль на сковороді, а потім наливайте олію.
Сіль вбере зайву вологу, і все чудово посмажиться без піни та бризок.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...