Багато господинь, навіть досвідчені, іноді стикаються з тим, що при смаженні рослинна олія піниться, як шампунь, передають Патріоти України.
Якщо ви не лили на сковороду воду, такого бути не повинно.
Швидше за все, винний неякісний продукт.
Пінитися може прострочена олія, тому уважно дивіться на дати упаковки під час покупки.
Можливо, олія просто поганої якості, розведена, і в ній багато води.
А ще пінитися може нерафінована олія, яка сама по собі має властивість давати піну. Таку олію використовують для салатів, а не для смаження.
Якщо ж ви смажите на рафінованій олії, терміни придатності в порядку і олія не гірчить, отже, в ній багато води.
Виправити цю ситуацію просто: потрібно посмажити сіль на сковороді, а потім наливайте олію.
Сіль вбере зайву вологу, і все чудово посмажиться без піни та бризок.
Варена картопля – популярний гарнір. Це дуже смачна і ситна страва, яку можна вживати і з м’ясом, і з рибою. Однак проблема полягає в тому, що кулінару доводиться довго чекати, поки вона дійде до готовності, передають Патріоти України. Зазвичай варіння...
Для того щоб смак кави завжди міг приємно здивувати, важливо не тільки купувати якісний напій і дотримуватися технологій приготування, але й знати деякі хитрощі. Завдяки цій каві завжди зможе порадувати своїм оригінальним смаком, передають Патріоти Укр...