Багато господинь, навіть досвідчені, іноді стикаються з тим, що при смаженні рослинна олія піниться, як шампунь, передають Патріоти України.
Якщо ви не лили на сковороду воду, такого бути не повинно.
Швидше за все, винний неякісний продукт.
Пінитися може прострочена олія, тому уважно дивіться на дати упаковки під час покупки.
Можливо, олія просто поганої якості, розведена, і в ній багато води.
А ще пінитися може нерафінована олія, яка сама по собі має властивість давати піну. Таку олію використовують для салатів, а не для смаження.
Якщо ж ви смажите на рафінованій олії, терміни придатності в порядку і олія не гірчить, отже, в ній багато води.
Виправити цю ситуацію просто: потрібно посмажити сіль на сковороді, а потім наливайте олію.
Сіль вбере зайву вологу, і все чудово посмажиться без піни та бризок.
В процесі готування котлет фарш доводиться вимішувати. Без цієї дії неможливо обійтись. Більшість господинь роблять це руками. Зрештою, метод є дещо помилковим. Розповідаємо далі, чому так, передають Патріоти України. Руками перемішувати фарш зручно, а...
Кисломолочний сир - один із найпопулярніших продуктів у раціоні багатьох людей. Він багатий на білок, кальцій, фосфор, вітаміни групи B та інші корисні речовини, що сприяють зміцненню кісток, підтримці м’язів та покращенню обміну речовин. Але, попри вс...