
Макарони (пасту) любить багато людей. Часто готують велику каструлю, щоб поїсти ще наступного дня. Але чи дійсно ця страва стає смачнішою? Скільки зберігаються макарони в холодильнику — читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України.
У видані Sante Plus повідомили, скільки після приготування ви можете зберігати в холодильнику спагеті, якщо ви думаєте про своє здоров'я.
Якщо ви любите італійські страви, значить точно досить часто готуєте вдома смачну пасту. Але зі спагеті існує одна проблема — з дозуванням цього продукту часто можна не вгадати. Тому багато людей варить більше макаронів, ніж можуть з'їсти за один раз.
Залишки їжі часто ставлять в герметичний контейнер, а потім зберігають в холодильнику, щоб наступного дня дістати і розігріти. Насправді, якщо говорити про те, скільки зберігаються макарони в холодильнику, варто зазначити, що тут все залежить від способу їх приготування. Наприклад, свіжу домашню пасту можна зберігати 4-5 днів, а страву, замовлену в кафе, не зможе лежати понад 2 дні.
Багато що залежить від виду продукту. Лазанья без проблем зберігається в холодильнику до 5 діб. А ось безглютенова паста або спагеті з сочевиці можуть після приготування залишатися в холодильнику 4 дні. Тобто декілька днів холодні макарони можуть зберігатися в холодильнику, однак за тиждень вони вже можуть зіпсуватися.
Тому, перед тим як їсти страву, потрібно перевірити, чи вона придатна до вживання. Просто понюхайте готові макарони, якщо вони мають дивний запах, який відштовхує, краще продукт викинути. На те, що спагеті зіпсувалися, також вказує темний колір та той факт, що вони стали липкими на дотик.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...