
Проблема полягає не у варінні, а у підготовці до цього процесу, передають Патріоти України.
Щоб м’ясо вийшло смачним, м’яким і навіть тануло в роті, досвідчені господині рекомендують дотримуватися деяких простих правил. Виконати їх зможе навіть кулінар початківець.
Нарізка
М’ясо потрібно нарізати впоперек гострим ножем. Інакше дуже великий ризик того, що під час нарізки на шматки воно просто втратить усі свої соки.
Вода
Необхідно заливати свинину окропом. І тут білок швидко згортається, а соки залишаються всередині. Така проста процедура допоможе приготувати страву соковитою і смачною.
Варіння
Тривалість приготування залежить від товщини шматків м’яса.
Варити свинину рекомендується на повільному вогні. Позбутися специфічного запаху при цьому можна за допомогою спецій та цибулини, які додаються в каструлю в процесі приготування.
Якщо з’являється пінка, її потрібно відразу прибирати.
За десять хвилин до приготування свинину можна посолити.
Яйця круто - досить поширений вибір, наприклад, для сніданку. Після варіння, очищення та розрізання яйця навпіл ми іноді помічаємо зеленувате кільце навколо жовтка. Це виглядає не дуже апетитно, але це не означає, що яйце неїстівне. Їх цілком безпечно ...
Домашня буженина може прикрасити будь-який святковий стіл. Її можна запікати у духовці або готувати в окропі. На сайті УНІАН поділилися класичними рецептами буженини, передають Патріоти України. Буженина у фользіІнгредієнти:Окіст свинячий — 1 кгЧасник ...