Проблема полягає не у варінні, а у підготовці до цього процесу, передають Патріоти України.
Щоб м’ясо вийшло смачним, м’яким і навіть тануло в роті, досвідчені господині рекомендують дотримуватися деяких простих правил. Виконати їх зможе навіть кулінар початківець.
Нарізка
М’ясо потрібно нарізати впоперек гострим ножем. Інакше дуже великий ризик того, що під час нарізки на шматки воно просто втратить усі свої соки.
Вода
Необхідно заливати свинину окропом. І тут білок швидко згортається, а соки залишаються всередині. Така проста процедура допоможе приготувати страву соковитою і смачною.
Варіння
Тривалість приготування залежить від товщини шматків м’яса.
Варити свинину рекомендується на повільному вогні. Позбутися специфічного запаху при цьому можна за допомогою спецій та цибулини, які додаються в каструлю в процесі приготування.
Якщо з’являється пінка, її потрібно відразу прибирати.
За десять хвилин до приготування свинину можна посолити.
Щоденна банка коли здається дрібницею, проте саме вона може стати поштовхом до серйозних проблем зі здоров’ям. Цей напій приховує у собі надлишок цукру, кофеїну та добавок, які впливають на організм набагато сильніше, ніж здається на перший погляд, пер...
Ранкові харчові звички безпосередньо впливають на обмін речовин, тиск і рівень цукру. Те, що ви їсте чи п’єте натщесерце, може стати як ліками, так і загрозою для здоров’я. Правильно підібрані продукти допомагають стабілізувати глікемію, покращують ела...