Чому варена свинина жорстка, як гума: Названо прикрі помилки, які робить господиня

Проблема полягає не у варінні, а у підготовці до цього процесу, передають Патріоти України.

Щоб м’ясо вийшло смачним, м’яким і навіть тануло в роті, досвідчені господині рекомендують дотримуватися деяких простих правил. Виконати їх зможе навіть кулінар початківець.

Подробиці

Нарізка

М’ясо потрібно нарізати впоперек гострим ножем. Інакше дуже великий ризик того, що під час нарізки на шматки воно просто втратить усі свої соки.

Вода

Необхідно заливати свинину окропом. І тут білок швидко згортається, а соки залишаються всередині. Така проста процедура допоможе приготувати страву соковитою і смачною.

Варіння

Тривалість приготування залежить від товщини шматків м’яса.

Варити свинину рекомендується на повільному вогні. Позбутися специфічного запаху при цьому можна за допомогою спецій та цибулини, які додаються в каструлю в процесі приготування.

Якщо з’являється пінка, її потрібно відразу прибирати.

За десять хвилин до приготування свинину можна посолити.

Чому варена свинина жорстка, як гума: Названо прикрі помилки, які робить господиня

четвер, 13 лютий 2025, 18:13

Проблема полягає не у варінні, а у підготовці до цього процесу, передають Патріоти України. Щоб м’ясо вийшло смачним, м’яким і навіть тануло в роті, досвідчені господині рекомендують дотримуватися деяких простих правил. Виконати їх зможе навіть кулінар...

Господиням на замітку! У чому обвалювати котлети, якщо вдома немає борошна та сухарів

четвер, 13 лютий 2025, 17:03

Не всі господині мають сковорідки з антипригарним покриттям, завдяки якому котлети можна не панірувати, передають Патріоти України. При цьому кухарі стверджують, що запаніровані котлети виходять набагато пишнішими і соковитішими, смак таких котлет біль...