Ми звикли, що макарони перед споживанням притрушуємо тертим твердим сиром. Це класчне поєднання для цієї страви, звичне всім, передають Патріоти України.
Виходить повноцінна страва – смачна та ситна.
Використовувати сирний продукт дуже зручно: людина не витрачає багато часу на створення страви і при цьому отримує задоволення від вживання їжі.
Однак простота приготування нерідко призводить до того, що макарони з сиром починають надто часто з’являтися у раціоні.
І нічого хорошого у цьому немає. Постійне вживання борошняних виробів не сприяє схудненню. Крім того, корисних речовин у макаронах з сиром не так уже й багато.
Крім того, згодом набридає, приїдається смак цієї страви.
Щоб зробити страву кориснішою, а її смакові якості – нестандартними, замість сиру можна використовувати інший інгредієнт.
Чим посипати макарони замість сиру
Візьміть заморожений лимон, подрібніть його за допомогою терки і посипте макаронні вироби стружкою, що вийшла.
Після цього ретельно перемішайте макаронно-лимонну масу.
Хоч як дивно це звучало, але вийде цілком апетитна страва. Крім того, її корисні якості не викликатимуть сумнівів, адже лимон – джерело величезної кількості корисних для людського організму речовин та сполук.
Котлети – це універсальна м’ясна страва, яка відмінно підійде для обіду або вечері, передають Патріоти України. Основний плюс полягає в тому, що вона чудово поєднується з різними гарнірами та овочевими салатами. Крім того, готуються котлети дуже просто...
Оцет – незамінний продукт у кулінарії, який додають під час приготування різноманітних страв. Але при цьому далеко не кожна господиня знає, що оцет слід додавати під час варіння картоплі, передають Патріоти України. Особливо актуальним є такий спосіб, ...