Ми звикли, що макарони перед споживанням притрушуємо тертим твердим сиром. Це класчне поєднання для цієї страви, звичне всім, передають Патріоти України.
Виходить повноцінна страва – смачна та ситна.
Використовувати сирний продукт дуже зручно: людина не витрачає багато часу на створення страви і при цьому отримує задоволення від вживання їжі.
Однак простота приготування нерідко призводить до того, що макарони з сиром починають надто часто з’являтися у раціоні.
І нічого хорошого у цьому немає. Постійне вживання борошняних виробів не сприяє схудненню. Крім того, корисних речовин у макаронах з сиром не так уже й багато.
Крім того, згодом набридає, приїдається смак цієї страви.
Щоб зробити страву кориснішою, а її смакові якості – нестандартними, замість сиру можна використовувати інший інгредієнт.
Чим посипати макарони замість сиру
Візьміть заморожений лимон, подрібніть його за допомогою терки і посипте макаронні вироби стружкою, що вийшла.
Після цього ретельно перемішайте макаронно-лимонну масу.
Хоч як дивно це звучало, але вийде цілком апетитна страва. Крім того, її корисні якості не викликатимуть сумнівів, адже лимон – джерело величезної кількості корисних для людського організму речовин та сполук.
Традиційний американський брауні – дуже м’яке тістечко, передають Патріоти України. Більшість господарок не беруться за приготування подібного кулінарного шедевру на власній кухні, оскільки вважають, що приготувати брауні дуже складно. Але насправді пр...
Для поціновувачів корейської кухні пропонуємо вам приготувати ще й засолювання оселедця по-корейськи, передають Патріоти України. Рецепт корисний, смачний і, що найголовніше, бюджетний. Розкажемо, що для цього потрібно:. Готуємо маринад. Змішуємо в кас...