Два інгредієнти для маринаду, які врятують навіть невдалу рибу

Переморожену рибу можна приготувати. Навіть, якщо вона стала трохи рихла. Риба може бути смачною, адже не є зіпсованою. Просто через об’єктивні умови зберігання та термін змінилась текстура м’яса риби. Врятувати страву допоможе маринад, передають Патріоти України.

Всього два інгредієнти

Вам знадобиться соєвий соус та сметана. Якщо бажаєте, можете додати ще і солі, але вона буде зайва. Її роль виконує соєвий соус.

Пропорції інгредієнтів розраховані наступним чином. На рибу вагою 1,5 кг беруть 6 ст.л. сметани та 3 ст.л. соєвого соусу. Шматки риби поміщають у маринад на 30 хв.

Для посилення смакових властивостей додайте улюблені спеції. Це може бути: паприка, червоний перець, карі, лимонний перець.

Викладіть рибу у форму разом з маринадом та цибулею. Запікайте протягом 25 хвилин при температурі 200 °C. Риба буде мати приємний смак з ледь відчутною кислинкою, а також буде соковита та ароматна. Смачного!

Ідеальна пропорція: Скільки потрібно додати солі на 1 кг фаршу для котлет

вівторок, 15 квітень 2025, 17:09

Котлети – це універсальна м’ясна страва, яка відмінно підійде для обіду або вечері. Основний плюс полягає в тому, що вона чудово поєднується з різними гарнірами та овочевими салатами, передають Патріоти України. Крім того, готуються котлети дуже просто...

Це може здивувати! ТОП-5 звичних продуктів, які не настільки корисні, як ви могли думати

вівторок, 15 квітень 2025, 16:48

Встояти перед улюбленими стравами інколи буває непросто, проте якщо контролювати порції та дозволяти собі слабкості рідко — це цілком нормальною. Але якщо ви хочете повернути контроль над харчовими звичками, спробуйте відмовитись від шкідливих поєднань...