Два інгредієнти для маринаду, які врятують навіть невдалу рибу

Переморожену рибу можна приготувати. Навіть, якщо вона стала трохи рихла. Риба може бути смачною, адже не є зіпсованою. Просто через об’єктивні умови зберігання та термін змінилась текстура м’яса риби. Врятувати страву допоможе маринад, передають Патріоти України.

Всього два інгредієнти

Вам знадобиться соєвий соус та сметана. Якщо бажаєте, можете додати ще і солі, але вона буде зайва. Її роль виконує соєвий соус.

Пропорції інгредієнтів розраховані наступним чином. На рибу вагою 1,5 кг беруть 6 ст.л. сметани та 3 ст.л. соєвого соусу. Шматки риби поміщають у маринад на 30 хв.

Для посилення смакових властивостей додайте улюблені спеції. Це може бути: паприка, червоний перець, карі, лимонний перець.

Викладіть рибу у форму разом з маринадом та цибулею. Запікайте протягом 25 хвилин при температурі 200 °C. Риба буде мати приємний смак з ледь відчутною кислинкою, а також буде соковита та ароматна. Смачного!

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...

Ви будете здивовані! Фрукти, які краще купувати замороженими

субота, 1 листопад 2025, 6:43

Заморожені фрукти такі ж поживні, а іноді навіть більш, ніж свіжі, оскільки їх збирають у пікову стиглість і швидко заморожують, щоб зберегти поживні речовини. Вони є розумним вибором, що зменшує кількість відходів, завдяки їхньому тривалішому терміну ...