Переморожену рибу можна приготувати. Навіть, якщо вона стала трохи рихла. Риба може бути смачною, адже не є зіпсованою. Просто через об’єктивні умови зберігання та термін змінилась текстура м’яса риби. Врятувати страву допоможе маринад, передають Патріоти України.
Вам знадобиться соєвий соус та сметана. Якщо бажаєте, можете додати ще і солі, але вона буде зайва. Її роль виконує соєвий соус.
Пропорції інгредієнтів розраховані наступним чином. На рибу вагою 1,5 кг беруть 6 ст.л. сметани та 3 ст.л. соєвого соусу. Шматки риби поміщають у маринад на 30 хв.
Для посилення смакових властивостей додайте улюблені спеції. Це може бути: паприка, червоний перець, карі, лимонний перець.
Викладіть рибу у форму разом з маринадом та цибулею. Запікайте протягом 25 хвилин при температурі 200 °C. Риба буде мати приємний смак з ледь відчутною кислинкою, а також буде соковита та ароматна. Смачного!
Зазвичай ми сприймаємо огірок як звичайний овоч з мінімальною користю, але дієтологи стверджують, що цей продукт може стати справжнім союзником у боротьбі за здоров’я. Він не тільки допомагає в підтримці кісток та здоров’я серця, але й сприяє схудненню...
Банка джему або варення у холодильнику - це правило чи хибна думка? Таке питання виникає у багатьох господинь, передають Патріоти України. Дієтологиня Кетлін Гарсія-Бенсон пояснила, коли варто ставити джем до холодильника, а коли достатньо зберігати йо...