Господиням на замітку! Чи потрібно замочувати пшоно перед варінням

Пшоняна каша може стати не тільки ідеальним гарніром, але й чудовим сніданком, хоча багато хто недооцінює цю крупу, передають Патріоти України.

Адже це досить корисний продукт харчування.

Подробиці

Страви з пшона не дають засвоюватись жирам з їжі, завдяки чому можна зберегти струнку фігуру.

Також даний продукт харчування покращує роботу серцево-судинної системи та перешкоджає розвитку гіпертонії.

Основна складність у тому, щоб приготувати пшоняну кашу смачно, оскільки крупа може давати виразний присмак гіркоти.

Чи потрібно замочувати пшоно перед приготуванням?

Деякі господарки-початківці можуть не здогадатися, що з крупою такого маленького розміру доведеться “повозитися” перед приготуванням.

Спочатку крупу потрібно кілька разів промити, не забуваючи очищати пшоно від непомітної скоринки.

Тому промивати пшоно потрібно не менше 7 разів.

Потім варто хоч би на 15-20 хвилин замочити крупу перед приготуванням.

Після даних маніпуляцій каша вийде не тільки смачною, а й кориснішою.

А ви це знали? Навіщо в тушковану капусту додають молоко

неділя, 23 лютий 2025, 21:09

Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...

Перевірте себе! ТОП-5 симптомів, які свідчать, що ви п’єте занадто багато кави

неділя, 23 лютий 2025, 18:03

Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...