Пшоняна каша може стати не тільки ідеальним гарніром, але й чудовим сніданком, хоча багато хто недооцінює цю крупу, передають Патріоти України.
Адже це досить корисний продукт харчування.
Страви з пшона не дають засвоюватись жирам з їжі, завдяки чому можна зберегти струнку фігуру.
Також даний продукт харчування покращує роботу серцево-судинної системи та перешкоджає розвитку гіпертонії.
Основна складність у тому, щоб приготувати пшоняну кашу смачно, оскільки крупа може давати виразний присмак гіркоти.
Деякі господарки-початківці можуть не здогадатися, що з крупою такого маленького розміру доведеться “повозитися” перед приготуванням.
Спочатку крупу потрібно кілька разів промити, не забуваючи очищати пшоно від непомітної скоринки.
Тому промивати пшоно потрібно не менше 7 разів.
Потім варто хоч би на 15-20 хвилин замочити крупу перед приготуванням.
Після даних маніпуляцій каша вийде не тільки смачною, а й кориснішою.
Коли дістаєш з духовки випічку, вона така пухка та духмяна. На неї неможливо надивитися та нарадуватися, яка ж вона апетитна. А ранком чекає досить неприємний момент: все стало твердим та навіть дубовим, передають Патріоти України. Найперше треба перев...
Пшоняна каша може стати не тільки ідеальним гарніром, але й чудовим сніданком, хоча багато хто недооцінює цю крупу, передають Патріоти України. Адже це досить корисний продукт харчування. Страви з пшона не дають засвоюватись жирам з їжі, завдяки чому м...