Пшоняна каша може стати не тільки ідеальним гарніром, але й чудовим сніданком, хоча багато хто недооцінює цю крупу, передають Патріоти України.
Адже це досить корисний продукт харчування.
Страви з пшона не дають засвоюватись жирам з їжі, завдяки чому можна зберегти струнку фігуру.
Також даний продукт харчування покращує роботу серцево-судинної системи та перешкоджає розвитку гіпертонії.
Основна складність у тому, щоб приготувати пшоняну кашу смачно, оскільки крупа може давати виразний присмак гіркоти.
Деякі господарки-початківці можуть не здогадатися, що з крупою такого маленького розміру доведеться “повозитися” перед приготуванням.
Спочатку крупу потрібно кілька разів промити, не забуваючи очищати пшоно від непомітної скоринки.
Тому промивати пшоно потрібно не менше 7 разів.
Потім варто хоч би на 15-20 хвилин замочити крупу перед приготуванням.
Після даних маніпуляцій каша вийде не тільки смачною, а й кориснішою.
Розчинна кава - зручний варіант для тих, хто хоче швидко збадьоритися. Але за зручністю часто ховається різниця у якості, яка може вплинути не лише на смак, а й на здоров’я. Як відрізнити добрий продукт від сурогату . пояснюємо простими словами, переда...
Багато людей досі вірять, що морква - головний продукт для зору. Проте нові дослідження показують: це поширений міф, передають Патріоти України. Опитування, проведене серед 2000 дорослих, виявило — хоча більшість розуміє, що харчування впливає на зір, ...