Пшоняна каша може стати не тільки ідеальним гарніром, але й чудовим сніданком, хоча багато хто недооцінює цю крупу, передають Патріоти України.
Адже це досить корисний продукт харчування.
Страви з пшона не дають засвоюватись жирам з їжі, завдяки чому можна зберегти струнку фігуру.
Також даний продукт харчування покращує роботу серцево-судинної системи та перешкоджає розвитку гіпертонії.
Основна складність у тому, щоб приготувати пшоняну кашу смачно, оскільки крупа може давати виразний присмак гіркоти.
Деякі господарки-початківці можуть не здогадатися, що з крупою такого маленького розміру доведеться “повозитися” перед приготуванням.
Спочатку крупу потрібно кілька разів промити, не забуваючи очищати пшоно від непомітної скоринки.
Тому промивати пшоно потрібно не менше 7 разів.
Потім варто хоч би на 15-20 хвилин замочити крупу перед приготуванням.
Після даних маніпуляцій каша вийде не тільки смачною, а й кориснішою.
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...