
Коли дістаєш з духовки випічку, вона така пухка та духмяна. На неї неможливо надивитися та нарадуватися, яка ж вона апетитна. А ранком чекає досить неприємний момент: все стало твердим та навіть дубовим, передають Патріоти України.
Найперше треба перевірити дотримання умов приготування певного виробу. Якщо випікати при неправильній температурі, це негативно вплине на випічку. В деяких рецептах пишуть, що ставити треба в розігріту духовку. Не ігноруйте вимогу. Аналогічно це стосується і температурного режиму.
Є ще один кулінарний лайфхак, який допоможе покращити ситуацію. Треба додати в тісто майонез. Буквально 1 столову ложку. Не переживайте, навіть при приготуванні булочок це діє. Одна ложка не зробить погоди для смаку, а результат буде відмінний.
Цей простий кулінарний лайфхак заслуговує на увагу, якщо ви не знали про нього раніше. Ним користуються тисячі господинь, спробуйте і ви.
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...
Банани вважаються одним із найкорисніших фруктів - вони швидко додають енергії, містять калій, магній і вітаміни групи В. Проте є категорії людей, яким цей продукт може зашкодити, передають Патріоти України. 1. Тим, хто має діабет Банани містять велик...