
Коли дістаєш з духовки випічку, вона така пухка та духмяна. На неї неможливо надивитися та нарадуватися, яка ж вона апетитна. А ранком чекає досить неприємний момент: все стало твердим та навіть дубовим, передають Патріоти України.
Найперше треба перевірити дотримання умов приготування певного виробу. Якщо випікати при неправильній температурі, це негативно вплине на випічку. В деяких рецептах пишуть, що ставити треба в розігріту духовку. Не ігноруйте вимогу. Аналогічно це стосується і температурного режиму.
Є ще один кулінарний лайфхак, який допоможе покращити ситуацію. Треба додати в тісто майонез. Буквально 1 столову ложку. Не переживайте, навіть при приготуванні булочок це діє. Одна ложка не зробить погоди для смаку, а результат буде відмінний.
Цей простий кулінарний лайфхак заслуговує на увагу, якщо ви не знали про нього раніше. Ним користуються тисячі господинь, спробуйте і ви.
Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...