Господиням на замітку! Домашня випічка не буде твердіти, якщо знати один кулінарний лайфхак

Коли дістаєш з духовки випічку, вона така пухка та духмяна. На неї неможливо надивитися та нарадуватися, яка ж вона апетитна. А ранком чекає досить неприємний момент: все стало твердим та навіть дубовим, передають Патріоти України.

Чому так сталося

Найперше треба перевірити дотримання умов приготування певного виробу. Якщо випікати при неправильній температурі, це негативно вплине на випічку. В деяких рецептах пишуть, що ставити треба в розігріту духовку. Не ігноруйте вимогу. Аналогічно це стосується і температурного режиму.

Є ще один кулінарний лайфхак, який допоможе покращити ситуацію. Треба додати в тісто майонез. Буквально 1 столову ложку. Не переживайте, навіть при приготуванні булочок це діє. Одна ложка не зробить погоди для смаку, а результат буде відмінний.

Цей простий кулінарний лайфхак заслуговує на увагу, якщо ви не знали про нього раніше. Ним користуються тисячі господинь, спробуйте і ви.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Домашня випічка не буде твердіти, якщо знати один кулінарний лайфхак

середа, 16 жовтень 2024, 19:10

Коли дістаєш з духовки випічку, вона така пухка та духмяна. На неї неможливо надивитися та нарадуватися, яка ж вона апетитна. А ранком чекає досить неприємний момент: все стало твердим та навіть дубовим, передають Патріоти України. Найперше треба перев...

Господиням на замітку! Чи потрібно замочувати пшоно перед варінням

середа, 16 жовтень 2024, 18:13

Пшоняна каша може стати не тільки ідеальним гарніром, але й чудовим сніданком, хоча багато хто недооцінює цю крупу, передають Патріоти України. Адже це досить корисний продукт харчування. Страви з пшона не дають засвоюватись жирам з їжі, завдяки чому м...