Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України.
Але від неприємного аромату на кухні під час смаження риби можна захиститись, якщо знати деякі секрети. У чому вони?
Молоко
Ми звикли до того, що тільки печінку вимочують у молоці перед смаженням. Проте риба від такого маринування теж лише виграє. Молоко має здатність усувати неприємні запахи. Також це позитивно вплине на смак риби. Достатньо залишити рибу у мисці з молоком на чверть години.
Лимонний сік
Цей компонент можна вводити до складу маринаду. Тоді у риби з’явиться цікавий відтінок смаку та аромату. Можна зробити інакше – як слід обдати соком лимона рибу безпосередньо перед процесом смаження. В обох випадках результат буде відмінним.
Спеціальна олія для смаження
З метою економії господині звикли смажити на звичайній олії. Для того щоб зробити їжу кориснішою, прийнято використовувати оливкову олію. Однак обидва варіанти не підходять. Для смаження риби найкраще використовувати рапсову олію.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...