
Хозяйки з досвідом часто солять страви «на око». Деяким продуктам потрібно зовсім небагато солі. Рибу можна посолити якомога більше, а от м’ясу потрібна помірність, інакше воно буде несмачним і жорстким. Щоб смачно приготувати рибу, важливо дотримуватися перевірених часом порад, передають Патріоти України.
У більшості випадків господині вважають за краще солити продукти практично в кінці варіння чи смаження, не боячись, що вони вберуть сіль нерівномірно. І це правильне рішення. Кількість солі залежить від продуктів, та їх кількості. Краще при цьому використовувати сіль великого або середнього помелу, а дрібна сіль швидко роз’їсть потрібну м’якоть риби.
Ідеальний час, коли потрібно солити рибу
Солити рибу найкраще в процесі приготування, коли сіль опускається прямо в олію. Такий трюк дозволить уникнути пересолу, а риба візьме собі потрібну кількість солі – і ні грама більше.
Деякі вважають за краще натирати рибу спеціями та сіллю на 5-10 хвилин до початку готування. Такий спосіб вважається непоганим, і за такого підходу пересолити рибу вкрай складно. Він підходить для приготування риби цілком, при смаженні шматків риби сіль краще додавати в олію. Дрібну рибу солять у паніровці, додаючи сіль прямо в борошно.
Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...
Енергетичні напої обіцяють миттєву бадьорість, але лікарі попереджають: за цим ефектом може ховатися серйозний ризик, насамперед для печінки - головного фільтра організму, пише ukrhealth.net, передають Патріоти України. Експерти рекомендують замінити е...