Курячі котлети одні з найулюбленіших. Вони хоча й вважаються дієтичними, але ж вони смачні. Просто треба знати секрети їх приготування, тоді вони не будуть сухими. Яскравий смак гарантовано, якщо додати до фаршу кілька смачних інгредієнтів, передають Патріоти України.
Так, вершкове масло творить кулінарне чудо з котлетами. Воно надає м’який смак та додає жирність, якої так не вистачає іноді курячому фаршу.
Є два варіанти, що робити. Можна підморозити масло, натерти на тертці та вимішати з фаршем. Другий варіант відрізняється. Треба зліпити котлети, а всередину покласти по квадратику масла.
Додайте до фаршу трохи томатної пасти. Якщо немає, можна сік. Ніжний, соковитий смак котлетам гарантовано та легкий томатний присмак.
Досить рідко можна побачити в рецепті сметану, проте такий лайфхак є. На 500 г фаршу кладуть 100 г сметани. Соковиті та смачні, а ще однорідні за структурою. Такі котлети дуже добре смакують.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...