
Курячі котлети одні з найулюбленіших. Вони хоча й вважаються дієтичними, але ж вони смачні. Просто треба знати секрети їх приготування, тоді вони не будуть сухими. Яскравий смак гарантовано, якщо додати до фаршу кілька смачних інгредієнтів, передають Патріоти України.
Так, вершкове масло творить кулінарне чудо з котлетами. Воно надає м’який смак та додає жирність, якої так не вистачає іноді курячому фаршу.
Є два варіанти, що робити. Можна підморозити масло, натерти на тертці та вимішати з фаршем. Другий варіант відрізняється. Треба зліпити котлети, а всередину покласти по квадратику масла.
Додайте до фаршу трохи томатної пасти. Якщо немає, можна сік. Ніжний, соковитий смак котлетам гарантовано та легкий томатний присмак.
Досить рідко можна побачити в рецепті сметану, проте такий лайфхак є. На 500 г фаршу кладуть 100 г сметани. Соковиті та смачні, а ще однорідні за структурою. Такі котлети дуже добре смакують.
Чорний чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навіть він може бути небезпечним для деяких людей. Лікарі наголошують, що існують категорії, яким краще обмежити або зовсім відмовитися від цього напою, передають Патріоти України. 1. Людям з під...
Багато хто з дитинства чув: не можна ковтати яблучні кісточки. Одні вважають це міфом, інші - серйозним попередженням. Тож лікарі пояснили, чи дійсно насіння яблук небезпечне для здоров’я, передають Патріоти України. 1. У кісточках міститься амігдалін ...