Трапляється, що млинці прилипають до сковороди, а при перевертанні рвуться. Відбувається це з кількох причин, передають Патріоти України.
Як посмажити гарні та рум’яні, а найголовніше цілі млинці.
Отже, млинці рвуться з таких причин:
Однак саме від сковороди залежить зовнішній вигляд млинців. Вже давно у продажу можна знайти сковороди з низьким бортиком.
Вони швидко прогріваються і також швидко остигають.
Якщо ви смажите млинці на тефлоновій сковороді і вони рвуться, то в тісто потрібно додати трохи окропу.
Якщо млинці смажаться на чавунній сковороді, але при цьому підгоряють і погано перевертаються, то на сковороді слід розігріти дрібну сіль, після чого поверхню протерти сухим рушником.
Щоб млинці не рвалися, сковороду потрібно спочатку добре нагріти, а потім на кілька секунд зняти з вогню.
Далі рівномірно розподіляємо по дну рослинну олію і можна наливати в сковороду тісто.
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...
Дослідження показують, що харчування прямо впливає на настрій і психологічний стан. Ось список продуктів, які допомагають боротися з депресією та підвищують рівень енергії, передають Патріоти України. Багата омега-3 жирними кислотами, які підтримують з...