Трапляється, що млинці прилипають до сковороди, а при перевертанні рвуться. Відбувається це з кількох причин, передають Патріоти України.
Як посмажити гарні та рум’яні, а найголовніше цілі млинці.
Отже, млинці рвуться з таких причин:
Однак саме від сковороди залежить зовнішній вигляд млинців. Вже давно у продажу можна знайти сковороди з низьким бортиком.
Вони швидко прогріваються і також швидко остигають.
Якщо ви смажите млинці на тефлоновій сковороді і вони рвуться, то в тісто потрібно додати трохи окропу.
Якщо млинці смажаться на чавунній сковороді, але при цьому підгоряють і погано перевертаються, то на сковороді слід розігріти дрібну сіль, після чого поверхню протерти сухим рушником.
Щоб млинці не рвалися, сковороду потрібно спочатку добре нагріти, а потім на кілька секунд зняти з вогню.
Далі рівномірно розподіляємо по дну рослинну олію і можна наливати в сковороду тісто.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...