Трапляється, що млинці прилипають до сковороди, а при перевертанні рвуться. Відбувається це з кількох причин, передають Патріоти України.
Як посмажити гарні та рум’яні, а найголовніше цілі млинці.
Отже, млинці рвуться з таких причин:
Однак саме від сковороди залежить зовнішній вигляд млинців. Вже давно у продажу можна знайти сковороди з низьким бортиком.
Вони швидко прогріваються і також швидко остигають.
Якщо ви смажите млинці на тефлоновій сковороді і вони рвуться, то в тісто потрібно додати трохи окропу.
Якщо млинці смажаться на чавунній сковороді, але при цьому підгоряють і погано перевертаються, то на сковороді слід розігріти дрібну сіль, після чого поверхню протерти сухим рушником.
Щоб млинці не рвалися, сковороду потрібно спочатку добре нагріти, а потім на кілька секунд зняти з вогню.
Далі рівномірно розподіляємо по дну рослинну олію і можна наливати в сковороду тісто.
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...