Господиням на замітку! Що робити, якщо млинці рвуться при перевертанні

Трапляється, що млинці прилипають до сковороди, а при перевертанні рвуться. Відбувається це з кількох причин, передають Патріоти України.

Як посмажити гарні та рум’яні, а найголовніше цілі млинці.

Подробиці

Отже, млинці рвуться з таких причин:

  • неправильно підібрали сковороду;
  • припустилися помилки при приготуванні тіста.

Однак саме від сковороди залежить зовнішній вигляд млинців. Вже давно у продажу можна знайти сковороди з низьким бортиком.

Вони швидко прогріваються і також швидко остигають.

Розберемо причини:

Якщо ви смажите млинці на тефлоновій сковороді і вони рвуться, то в тісто потрібно додати трохи окропу.

Якщо млинці смажаться на чавунній сковороді, але при цьому підгоряють і погано перевертаються, то на сковороді слід розігріти дрібну сіль, після чого поверхню протерти сухим рушником.

Щоб млинці не рвалися, сковороду потрібно спочатку добре нагріти, а потім на кілька секунд зняти з вогню.

Далі рівномірно розподіляємо по дну рослинну олію і можна наливати в сковороду тісто.

Господиням на замітку! Домашня випічка не буде твердіти, якщо знати один кулінарний лайфхак

середа, 16 жовтень 2024, 19:10

Коли дістаєш з духовки випічку, вона така пухка та духмяна. На неї неможливо надивитися та нарадуватися, яка ж вона апетитна. А ранком чекає досить неприємний момент: все стало твердим та навіть дубовим, передають Патріоти України. Найперше треба перев...

Господиням на замітку! Чи потрібно замочувати пшоно перед варінням

середа, 16 жовтень 2024, 18:13

Пшоняна каша може стати не тільки ідеальним гарніром, але й чудовим сніданком, хоча багато хто недооцінює цю крупу, передають Патріоти України. Адже це досить корисний продукт харчування. Страви з пшона не дають засвоюватись жирам з їжі, завдяки чому м...