Трапляється, що млинці прилипають до сковороди, а при перевертанні рвуться. Відбувається це з кількох причин, передають Патріоти України.
Як посмажити гарні та рум’яні, а найголовніше цілі млинці.
Отже, млинці рвуться з таких причин:
Однак саме від сковороди залежить зовнішній вигляд млинців. Вже давно у продажу можна знайти сковороди з низьким бортиком.
Вони швидко прогріваються і також швидко остигають.
Якщо ви смажите млинці на тефлоновій сковороді і вони рвуться, то в тісто потрібно додати трохи окропу.
Якщо млинці смажаться на чавунній сковороді, але при цьому підгоряють і погано перевертаються, то на сковороді слід розігріти дрібну сіль, після чого поверхню протерти сухим рушником.
Щоб млинці не рвалися, сковороду потрібно спочатку добре нагріти, а потім на кілька секунд зняти з вогню.
Далі рівномірно розподіляємо по дну рослинну олію і можна наливати в сковороду тісто.
З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...
Додайте ще один чудовий рецепт у свою кулінарну книгу. Дізнайтеся, як приготувати ситну та смачну закуску – запечену свинину. Страва подається в гарячому вигляді і як холодна закуска. Свинина відмінно «впишеться» до інших страв на столі, підійде як пер...