Господиням на замітку! У чому обвалювати котлети, якщо вдома немає борошна та сухарів

Не всі господині мають сковорідки з антипригарним покриттям, завдяки якому котлети можна не панірувати, передають Патріоти України.

При цьому кухарі стверджують, що запаніровані котлети виходять набагато пишнішими і соковитішими, смак таких котлет більш ароматний і насичений.

Хрумка скоринка не дає соку витікати з котлет у процесі їх приготування, і закуска виходить апетитна і не пересушена.

Може так виявитися, що хочеться побалувати себе смачними та свіжими котлетами, а вдома нема ні борошна, ні панірувальних сухарів.

Як практичні господині виходять з такої ситуації

У цьому випадку для панування підійдуть курячі яйця. Вам потрібно збити білок в густу піну і занурити сформовані котлети в масу.

Після цієї нехитрої процедури можна сміливо викладати котлети на сковороду. Білок також ефективно запечатує всі котлетні соки усередині.

Смажити такі котлети краще на середньому вогні, щоб білкове паніровка не пригоріла.

Як панірування, крім яєць, підходить і крохмаль, а також манка і вівсяні пластівці.

Любите каву? Тоді прочитайте це - лікарі б’ють на сполох

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 13:07

Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...

Чи можна пити молоко після 30 років? Правда, яка вас здивує

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 11:13

Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....