Не всі господині мають сковорідки з антипригарним покриттям, завдяки якому котлети можна не панірувати, передають Патріоти України.
При цьому кухарі стверджують, що запаніровані котлети виходять набагато пишнішими і соковитішими, смак таких котлет більш ароматний і насичений.
Хрумка скоринка не дає соку витікати з котлет у процесі їх приготування, і закуска виходить апетитна і не пересушена.
Може так виявитися, що хочеться побалувати себе смачними та свіжими котлетами, а вдома нема ні борошна, ні панірувальних сухарів.
У цьому випадку для панування підійдуть курячі яйця. Вам потрібно збити білок в густу піну і занурити сформовані котлети в масу.
Після цієї нехитрої процедури можна сміливо викладати котлети на сковороду. Білок також ефективно запечатує всі котлетні соки усередині.
Смажити такі котлети краще на середньому вогні, щоб білкове паніровка не пригоріла.
Як панірування, крім яєць, підходить і крохмаль, а також манка і вівсяні пластівці.
Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...
Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...