Готувати дуже просто! Смачніша, ніж оселедець - пряна маринована тюлька за 48 годин

Тюлька - найбюджетніша риба, яку можна дуже смачно засолити в домашніх умовах за допомогою пряного маринаду та спецій. Найважливіше - вибрати свіжу, якісну рибу та правильно поєднати спеції, які приберуть насичений запах риби та додадуть їй дуже приємного, пряного смаку та аромату, передають Патріоти України.

Кулінарка Марія поділилася в Instagram рецептом маринованої тюльки, яка буде готова до вживання через 48 годин.

Інгредієнти:

  • тюлька – 500 г
  • вода – 500 мл
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 1,5-2 ст. л.
  • перець запашний
  • перець горошком

Спосіб приготування:

1. Маринад: у воду додайте сіль, цукор, перець, ретельно перемішайте.

2. Рибу викладіть у відповідний посуд, помийте та залийте маринадом, накрийте кришкою та залиште рибу маринуватися на 48 годин у холодильнику.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Творить дива! Названо продукт, який швидко спалює зайвий жир на тілі під час сну

понеділок, 29 квітень 2024, 18:25

Є продукти, які не лише сприяють схудненню під час нічного відпочинку, а й допомагають налагодити якісний глибокий сон, передають Патріоти України. Лікарі не рекомендують відмовлятися від низки продуктів для вечірнього перекусу навіть під час процесу с...