Тюлька - найбюджетніша риба, яку можна дуже смачно засолити в домашніх умовах за допомогою пряного маринаду та спецій. Найважливіше - вибрати свіжу, якісну рибу та правильно поєднати спеції, які приберуть насичений запах риби та додадуть їй дуже приємного, пряного смаку та аромату, передають Патріоти України.
Кулінарка Марія поділилася в Instagram рецептом маринованої тюльки, яка буде готова до вживання через 48 годин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Маринад: у воду додайте сіль, цукор, перець, ретельно перемішайте.
2. Рибу викладіть у відповідний посуд, помийте та залийте маринадом, накрийте кришкою та залиште рибу маринуватися на 48 годин у холодильнику.
Чи може улюблений ранковий напій не лише бадьорити, а й допомагати боротися із запаленням в організмі? Дослідження вчених із Копенгагенського університету дає обнадійливу відповідь: поєднання кави з молоком може мати потужний протизапальний ефект, пере...
Рис - один із найпопулярніших гарнірів: доступний, універсальний і швидкий у приготуванні. Але без правильного підходу він часто виходить прісним. Домашня кулінарка Андреа Воган радить просту, але ефективну заміну води - звичайний курячий бульйон, пере...