Тюлька - найбюджетніша риба, яку можна дуже смачно засолити в домашніх умовах за допомогою пряного маринаду та спецій. Найважливіше - вибрати свіжу, якісну рибу та правильно поєднати спеції, які приберуть насичений запах риби та додадуть їй дуже приємного, пряного смаку та аромату, передають Патріоти України.
Кулінарка Марія поділилася в Instagram рецептом маринованої тюльки, яка буде готова до вживання через 48 годин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Маринад: у воду додайте сіль, цукор, перець, ретельно перемішайте.
2. Рибу викладіть у відповідний посуд, помийте та залийте маринадом, накрийте кришкою та залиште рибу маринуватися на 48 годин у холодильнику.
Повідомляється, що дієтологом Оленою Соломатиною була представлена інформація, що вживання деяких продуктів у похилому віці може нести небезпеку, передають Патріоти України. З’ясувалося, що грейпфрут заборонено, якщо людина приймає деякі препарати, які...
Багато господинь знають про те, що без муки якісні сирники приготувати складно. Продукт допомагає досягти однорідної консистенції, завдяки чому сирна страва тримає форму і не розсипається під час смаження. Але у муки є ряд недоліків, через які її не хо...