Готувати дуже просто! Смачніша, ніж оселедець - пряна маринована тюлька за 48 годин

Тюлька - найбюджетніша риба, яку можна дуже смачно засолити в домашніх умовах за допомогою пряного маринаду та спецій. Найважливіше - вибрати свіжу, якісну рибу та правильно поєднати спеції, які приберуть насичений запах риби та додадуть їй дуже приємного, пряного смаку та аромату, передають Патріоти України.

Кулінарка Марія поділилася в Instagram рецептом маринованої тюльки, яка буде готова до вживання через 48 годин.

Інгредієнти:

  • тюлька – 500 г
  • вода – 500 мл
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 1,5-2 ст. л.
  • перець запашний
  • перець горошком

Спосіб приготування:

1. Маринад: у воду додайте сіль, цукор, перець, ретельно перемішайте.

2. Рибу викладіть у відповідний посуд, помийте та залийте маринадом, накрийте кришкою та залиште рибу маринуватися на 48 годин у холодильнику.

Є секрет! Як розм’якшити заморожене вершкове масло за кілька хвилин

понеділок, 24 лютий 2025, 8:12

Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України. Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування. Тому можна використати хитрі способи, як...

Як правильно замочити горох для супу: Названо помилки, які роблять господині

понеділок, 24 лютий 2025, 6:15

Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...