Готувати дуже просто! Смачніша, ніж оселедець - пряна маринована тюлька за 48 годин

Тюлька - найбюджетніша риба, яку можна дуже смачно засолити в домашніх умовах за допомогою пряного маринаду та спецій. Найважливіше - вибрати свіжу, якісну рибу та правильно поєднати спеції, які приберуть насичений запах риби та додадуть їй дуже приємного, пряного смаку та аромату, передають Патріоти України.

Кулінарка Марія поділилася в Instagram рецептом маринованої тюльки, яка буде готова до вживання через 48 годин.

Інгредієнти:

  • тюлька – 500 г
  • вода – 500 мл
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 1,5-2 ст. л.
  • перець запашний
  • перець горошком

Спосіб приготування:

1. Маринад: у воду додайте сіль, цукор, перець, ретельно перемішайте.

2. Рибу викладіть у відповідний посуд, помийте та залийте маринадом, накрийте кришкою та залиште рибу маринуватися на 48 годин у холодильнику.

Як приготувати запіканку з картоплі та гарбуза, щоб вона стала вашою коронною стравою

п’ятниця, 24 січень 2025, 16:13

Полюбити овочі можна. Якщо ви не є їх прихильником, спробуйте приготувати з них запіканку. Це буде вдала ідея для легкої вечері, передають Патріоти України. Картоплю потрібно нарізати кружальцями. Гарбуз натріть на тертці. Форми для запіканки змастіть ...

Господиням на замітку! Як прибрати гіркоту у курячих сердець та печінки

п’ятниця, 24 січень 2025, 12:00

Багато хто полюбляє смачно приготовану курячу печінку чи суп з курячими сердечками. Але якщо курячі субпродукти старанно не підготувати перед приготуванням, в результаті ви можете отримати страву з гірким присмаком, передають Патріоти України. Щоб цьог...