
Чимало господинь наразі у пошуках, чим здивувати своїх рідних та близьких за святковими столом. То ж цей салат точно стане у нагоді. Готується він дуже просто, а виходить дуже смачно. «Спробуйте, вам обов'язково сподобається», — радить кулінарка Марина Хвіль.
Інгредієнти:
- 200 г шинки
- ½ б консервованого горошку
- 2 шт. середньої моркви
- 2 шт. солодкого перцю
- 1 зубчик часнику
- зелена цибуля
- 3 ст.л. майонезу
- 50 мл олії для смаження
- сіль, перець
Приготування:
Моркву, перець, цибулю і часник промити і очистити. Моркву натираємо на грубій терці, солодкий перець нарізаємо соломкою, цибулю нарізати півкільцями, часник нарізаємо дрібно. Розігріваємо сковорідку, наливаємо олію і викладаємо туди овочі. Просмажуємо. помішуючи до м’якості овочів. Викладаємо у миску, в якій будемо готувати салат. Нарізаємо кубиком шинку, дрібно нарізаємо зелену цибулю, консервований зелений горошок все додаємо до просмажених овочів. В кінці додаємо сіль, перець та майонез (салат заправляємо перед подачею на стіл), все гарно перемішуємо. Салат готовий, можна подавати до столу.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...