Чимало господинь наразі у пошуках, чим здивувати своїх рідних та близьких за святковими столом. То ж цей салат точно стане у нагоді. Готується він дуже просто, а виходить дуже смачно. «Спробуйте, вам обов'язково сподобається», — радить кулінарка Марина Хвіль.
Інгредієнти:
- 200 г шинки
- ½ б консервованого горошку
- 2 шт. середньої моркви
- 2 шт. солодкого перцю
- 1 зубчик часнику
- зелена цибуля
- 3 ст.л. майонезу
- 50 мл олії для смаження
- сіль, перець
Приготування:
Моркву, перець, цибулю і часник промити і очистити. Моркву натираємо на грубій терці, солодкий перець нарізаємо соломкою, цибулю нарізати півкільцями, часник нарізаємо дрібно. Розігріваємо сковорідку, наливаємо олію і викладаємо туди овочі. Просмажуємо. помішуючи до м’якості овочів. Викладаємо у миску, в якій будемо готувати салат. Нарізаємо кубиком шинку, дрібно нарізаємо зелену цибулю, консервований зелений горошок все додаємо до просмажених овочів. В кінці додаємо сіль, перець та майонез (салат заправляємо перед подачею на стіл), все гарно перемішуємо. Салат готовий, можна подавати до столу.
Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...
Відомо, що заморожене вершкове масло досить довго розтає, передають Патріоти України. Якщо ж ви поспішаєте, бажаючи приступити до приготування випічки або бутербродів, то у вас немає зайвої години на очікування. Тому можна використати хитрі способи, як...