Як приготувати суп з горошком та фрикадельками

На обід приготувати суп – звичайна справа. Щоб родина була задоволена та смачно нагодована, приготуйте суп з зеленим горошком та фрикадельками. Як це зробити, читайте далі у статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібна такі продукти:

  • консервований зелений горошок – 300 г;
  • вершкове масло – 50 г;
  • борошно – 3 ст.л.;
  • м’ясний бульйон – 1 л і 250 мл;
  • плавлені сирки – 2 шт;
  • зелень – 2 ст.л.

Для приготування фрикадельок потрібні такі інгредієнти:

  • яловичий фарш – 250 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль – ¼ ч.л.;
  • перець – дрібка;
  • мускатний горіх – дрібка.
  • яйце – 1 шт.

Як приготувати суп

Готуємо фрикадельки. Цибулю подрібніть та додайте до фаршу з яйцем, перцем та мускатним горіхом. Посоліть на свій смак. Сформуйте з цієї маси невеличкі кульки.

На сковороді розтопіть вершкове масло та додайте борошно. Постійно помішуйте, підсмажте та долийте трохи бульйону. Маса має закипіти. Консервований горошок разом з маринадом додати в соус на сковороді. Варити все разом протягом 5-7 хвилин.

Плавлені сирки поріжте на шматки та покладіть у гарячий суп. Розмішуйте, щоб вони розчинились. Покладіть фрикадельки та варіть до їх готовності. Готовий суп посипте зеленню. Подавайте до столу гарячим. Разом з ним будуть добре смакувати грінки. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Не робіть помилок! Чому квашена капуста темніє в банці

четвер, 16 січень 2025, 13:00

Квашена капуста – це улюблена страва багатьох українців, яка чудово доповнює зимовий раціон. Вона багата на вітаміни, мікроелементи та інші необхідні речовини. Проте іноді, під час приготування чи зберігання, капуста темніє, що викликає занепокоєння у ...

Є секрет! Що досвідчені господині додають до дерунів, щоб вони не чорніли

четвер, 16 січень 2025, 12:00

Деруни можна назвати чудовою бюджетною стравою, здатною принести різноманітність у звичний раціон, передають Патріоти України. Однак для того, щоб страва сподобалась всім домашнім, вона має бути красивою та смачною. За естетику дерунів відповідає колір...