Як приготувати суп з горошком та фрикадельками

На обід приготувати суп – звичайна справа. Щоб родина була задоволена та смачно нагодована, приготуйте суп з зеленим горошком та фрикадельками. Як це зробити, читайте далі у статті, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібна такі продукти:

  • консервований зелений горошок – 300 г;
  • вершкове масло – 50 г;
  • борошно – 3 ст.л.;
  • м’ясний бульйон – 1 л і 250 мл;
  • плавлені сирки – 2 шт;
  • зелень – 2 ст.л.

Для приготування фрикадельок потрібні такі інгредієнти:

  • яловичий фарш – 250 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сіль – ¼ ч.л.;
  • перець – дрібка;
  • мускатний горіх – дрібка.
  • яйце – 1 шт.

Як приготувати суп

Готуємо фрикадельки. Цибулю подрібніть та додайте до фаршу з яйцем, перцем та мускатним горіхом. Посоліть на свій смак. Сформуйте з цієї маси невеличкі кульки.

На сковороді розтопіть вершкове масло та додайте борошно. Постійно помішуйте, підсмажте та долийте трохи бульйону. Маса має закипіти. Консервований горошок разом з маринадом додати в соус на сковороді. Варити все разом протягом 5-7 хвилин.

Плавлені сирки поріжте на шматки та покладіть у гарячий суп. Розмішуйте, щоб вони розчинились. Покладіть фрикадельки та варіть до їх готовності. Готовий суп посипте зеленню. Подавайте до столу гарячим. Разом з ним будуть добре смакувати грінки. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно знімати піну з картоплі

неділя, 18 травень 2025, 18:00

Більшість господинь, щойно бачать піну у каструлі, одразу хапаються за ложку. Але чи справді її потрібно прибирати під час варіння картоплі? Це питання виникає часто, а відповідь на нього не така вже й однозначна, передають Патріоти України. Редакція F...

Всього один продукт - і тушена капуста набуває абсолютно нового смаку

неділя, 18 травень 2025, 17:07

Капуста – наш вітамінний овоч, страви з якої частіше з‘являються на столі, особливо в нашому зимовому меню. Квашена, маринована, тушкована, або смажена, як гарнір та основна страва. Якщо додати до капусти, яку ви смажите одну спецію, це поліпшить та зм...