Надто густе пюре виглядає неапетитним. Надто рідке — викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція — помірна густота. В цьому випадку страва стає ніжна та м’яка. Таке пюре з картоплі хочеться їсти самому та пригощати інших. Якщо в процесі приготування воно вийшло занадто рідким, всього один інгредієнт допоможе врятувати положення, передають Патріоти України.
Звичайно, густе пюре довести до потрібної консистенції набагато простіше. Достатньо буде долити молока та покласти масла. Для загущення рідкої консистенції можна використати ще трохи товченої картоплі.
Якщо на пюре була використана вся зварена бульба, скористайтесь лайфхаком із картопляним крохмалем. Не поспішайте сипати до каструлі та замішувати. Спочатку крохмаль потрібно розвести у молоці або курячому бульйоні. Завдяки цьому пюре стане потрібної консистенції. Смачного!
Квашена капуста – цінний продукт, джерело вітамінів та мінералів, передають Патріоти України. Рецептів приготування капусти багато, і кожен з них безумовно смачний та цінний. Однак є нюанси, про які не завадить знати, якщо ви плануєте квасити капусту. ...
Вже давно на полицях наших магазинів та прилавках ринків продаються різноманітні екзотичні фрукти. Ми залюбки їх купуємо, та з насолодою споживаємо. Один з них – хурма, передають Патріоти України. Ці помаранчеві плоди мають масу корисних властивостей. ...