Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України.
М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смаковими добавками, щоб надати страві нових пікантних ноток.
Одна із добавок – соус барбекю. Майже у кожному холодильнику можна знайти банку такого соусу, який використовувався один чи двічі. А тепер займає місце на полиці, адже незрозуміло, де ще його можна використовувати, крім як для маринування м’яса, що запікається на вугіллі.
Насправді, цей соус можна використовувати для різних страв. І для цього немає необхідності розводити вогонь та смажити барбекю.
Наприклад, це відмінний інгредієнт для тюфтель. Додайте у фарш ложку соусу, і ви здивуєте гостей незвичайними нотками смаку у звичайних тефтелів. Смак залежатиме від складу соусу. Добре, якщо в ньому є рідкий дим, здатний надати страві специфічного аромату.
Також в тефтелях гармонійно розкриєтья аромат мускатного горіха. Якщо немає соусу, ні мускатного горіха, оригінальні нотки страві додасть шматочок копченого м’яса або ковбаси, якщо їх дрібно порубати і додати до фаршу. Також прекрасно підійде копчена парика.
Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України. Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині. Сире молоко 48 годин не втрачає смаку ...
Ні в якому разі не думайте, що котлетам треба лише м’ясо і що, чим більше фаршу, тим краще. Додаткові інгредієнти не зроблять вашу страву більш дешевою на смак і тим більш менш смачною, передають Патріоти України. Досвідчені господині радять додавати д...