Для приготування підійде будь-який різновид печінки. Не поспішайте її швидко нарізати та відправляти на сковороду. Потрібно дещо зробити, щоб було гарантовано смачно, а не твердо та гірко, передають Патріоти України.
Треба почистити печінку від плівочок. А тепер її треба залити молоком. Підігрівати його не треба, але занадто холодним воно також немає бути. Кімнатної температури найкраще.
Вимочують печінку протягом години. В цьому випадку ви можете бути впевнені, що вона не буде гірка. А при термічній обробці вона вийде ще й м’яка та дуже апетитна.
Вимочування печінки не є чимось новим в кулінарії. Просто іноді цей етап господині пропускають за браком часу, а потім дивуються неприємному смаку страви. Робіть все правильно, тоді точно буде смачно.
Смачно та апетитно — буде саме так з минтаєм, якщо його правильно посмажити. Пересушити будь-яку рибу дуже просто. Щоб її не зіпсувати та приготувати смачно, скористайтеся порадами з цієї статті, передають Патріоти України. Вам потрібно дві рибини. Зрі...
Лісові гриби можна зберігати абсолютно різними способами. Така заготівля дуже зручна для приготування різноманітних соусів. підлив та інших улюблених страв. Але якщо ви вирішили покласти такий продукт в морозилку – далеко не для всіз видів грибів підхо...