Є секрет! Чим залити печінку, щоб вона вийшла ніжна, м’яка та ароматна

Для приготування підійде будь-який різновид печінки. Не поспішайте її швидко нарізати та відправляти на сковороду. Потрібно дещо зробити, щоб було гарантовано смачно, а не твердо та гірко, передають Патріоти України.

Секрет смачної страви

Треба почистити печінку від плівочок. А тепер її треба залити молоком. Підігрівати його не треба, але занадто холодним воно також немає бути. Кімнатної температури найкраще.

Вимочують печінку протягом години. В цьому випадку ви можете бути впевнені, що вона не буде гірка. А при термічній обробці вона вийде ще й м’яка та дуже апетитна.

Вимочування печінки не є чимось новим в кулінарії. Просто іноді цей етап господині пропускають за браком часу, а потім дивуються неприємному смаку страви. Робіть все правильно, тоді точно буде смачно.

Джерело: ПростоВей

Всі роблять це неправильно - секрет ідеальних смажених яєць від шефа

субота, 26 липень 2025, 10:09

За словами експертів, секрет хрустких країв і ніжного жовтка криється у правильному виборі сковорідки та декількох простих прийомах. Якщо ви смажите яйця на неправильній сковорідці, навіть найсвіжіші яйця можуть зіпсуватися — метал має мікротріщини, ку...

Як приготувати ідеальне картопляне пюре - секрет шеф-кухаря з ресторану

субота, 26 липень 2025, 8:12

Звичайне картопляне пюре - це класика, яку люблять майже всі. Проте, щоб воно було справді ніжним, кремовим і ресторанного рівня, варто знати кілька секретів від професійних кухарів. Стюарт, шеф-кухар ресторану Nanna Tate, поділився простими порадами, ...