Є секрет! Як приготувати м’ясо з апетитною золотистою скоринкою на сковорідці та в духовці

Смачно запекти чи засажити м’ясо – це справжнє кулінарне мистецтво і без знання деяких нюансів не обійтись, передають Патріоти України.

Приготування апетитного стейку вимагає певних навичок та вправ, які, втім, успішно замінюються застосуванням працюючих лайфхаків.

Так, щоб отримати приголомшливий біфштекс із дивовижною скоринкою, необхідно дотримуватися кількох основних правил.

Для початку необхідно видалити зайву рідину зі шматка м’яса, промокнувши його паперовими рушниками.

Після цього м’ясо необхідно посолити і поперчити, і лише потім можна відправляти на сковороду, яка до цього моменту має бути добре розжарена.

Якщо ви смажите м’ясо на сковорідці, розташовуйте його на гарячій поверхні таким чином, щоб шматочки не торкалися один одного.

У тому випадку, якщо ви вирішили використовувати для приготування рульки або стегенця духовку, слід подбати про відповідний маринад.

Для свинини можна використовувати суміш, з рівної кількості розтопленої олії та меду. Курку краще змастити рослинним маслом, апельсиновим соком, соєвим соусом і медом.

Їжа, яка виснажує: Експерти пояснили, чому варто двічі подумати, перш ніж їсти оброблене м’ясо

неділя, 27 липень 2025, 13:05

Відчуття постійної втоми може мати безліч причин, і одна з них - ваш щоденний раціон. Часто ми списуємо нестачу енергії на стрес або недосип, але іноді справа в тому, що саме ми їмо, передають Патріоти України. Нові наукові дані вказують на несподівани...

Як вибрати якісну розчинну каву: ТОП-5 ознак, що не підведуть

неділя, 27 липень 2025, 11:12

Розчинна кава - зручний варіант для тих, хто хоче швидко збадьоритися. Але за зручністю часто ховається різниця у якості, яка може вплинути не лише на смак, а й на здоров’я. Як відрізнити добрий продукт від сурогату . пояснюємо простими словами, переда...