Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України.
Фета має ніжну текстуру, яка не тримає форму, якщо різати швидко й без дотримання базових рекомендацій.
Для того, щоб фету було легко порізати, зверніть увагу на ніж. Він має бути гострим та чистим. Після кожного надрізу витирайте лезо паперовим рушником або ж об хліб. Його тоді смачно з’їсти можна в очікуванні салату і свята.
Щоб у салаті фета не розлізлася, додавайте її наприкінці, не перемішуйте. При подачі на стіл естетично буде гарно виглядати і смакувати, якщо сир не розлізеться по всім овочам відразу.
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...
Кава – це не лише улюблений напій, який допомагає прокинутися вранці, а й потужний стимулятор, здатний впливати на наш організм. Однак, як і з будь-яким іншим засобом, важливо не перестаратися, передають Патріоти України. Надмірне споживання кави може ...