Є секрет! Як солити м’ясо під час приготування, щоб воно було смачнішим

Багато кухарів-любителів навіть не підозрюють, що солити м’ясо потрібно тільки в певний момент. У більшості випадків господині звично додають сіль навіть під час приготування або смаження м’ясної страви. Однак це груба помилка, яка може не тільки погіршити смак їжі, але і повністю зіпсувати її, передають Патріоти України.

Коли солити м’ясо

Іноді під час соління страва отримує настільки невдалу консистенцію, що вживати її стає досить складно і неприємно. Небажано солити страву ще до початку її приготування. Тоді в який момент потрібно додавати хлорид натрію.

М’ясну страву бажано посипати сіллю після того, як страва буде вийнята з каструлі або повністю приготується.

В цьому випадку кухар може бути впевнений, що м’ясо збереже свою м’якість, соковитість і ніжність. Але якщо посолити м’ясну страву ще до завершення її приготування, то високий ризик втратити соковитість.

Швидше за все, м’ясо в цьому випадку придбає зайву жорсткість і сухість. А це те, чого намагається уникнути кожен кухар.

Джерело: ПростоВей

Оцінять всі! Як приготувати піцу на сковорідці за 15 хвилин

четвер, 12 грудень 2024, 11:13

Піца за популярністю поступається лише яєчні і вареникам. Спочатку її готували всією сім’єю на домашній кухні в урочистій обстановці. Але зараз це настільки повсякденна страва, що приготувати піцу можна навіть на сковорідці. Ми розповімо, як витратити ...

Смакота! Як за 5 хвилин приготувати салат з крабовими паличками і сиром

четвер, 12 грудень 2024, 10:12

Непоєднувані на перший погляд інгредієнти, в кінцевому підсумку роблять страву не тільки незвичайною, але і дуже смачною. Для приготування закуски слід запастися необхідними інгредієнтами, передають Патріоти України. Всі компоненти є в будь-якому проду...