Близько 30 г цього продукту можна вживати щодня з користю для здоров’я. Солоне м’ясо користується особливою популярністю, так як воно довго зберігається і підходить як закуска практично до будь-якого супу та гарніру. Щоб сало вийшло м’яким та соковитим, потрібно знати, як правильно його засолювати, передають Патріоти України.
Насамперед потрібно вибрати правильний шматок сала для засолювання. Краще купувати свинний продукт зі шкіркою та завтовшки не менше 2,5 сантиметра.
Сало має бути однорідним. Проткніть його ножем – воно має протикатися із опором.
У розрізі сало повинно мати білий колір із рожевим відтінком.
Не варто засолювати сало жовтуватого відтінку та надто маленькі шматки.
Промиваємо сало під проточною водою, обсушуємо.
Викладаємо сало в миску із сіллю та натираємо з усіх боків. Зверху посипаємо спеціями.
Нарізаємо зубчики часнику тонкими пластинками і кладемо в надрізи на салі.
Залишаємо постояти сало у такому вигляді протягом 3-4 годин при кімнатній температурі.
Потім сало потрібно прибрати у холодильник і прикрити зверху серветкою.
Двічі на добу сало треба перевертати. Через 3 дні воно просолиться і його можна буде вживати.
Засолити сало можна і у банку. Інгредієнти і рецепт такий самий, тільки сало потрібно нарізати шматочками і разом із сіллю залишити в банці на 3 дні. Зберігати банку із салом потрібно в холодильнику.
Смажена картопля - проста страва, яку знають усі. Але навіть вона може вийти невдалою: бліда, без рум’яної скоринки, розвалюється при перевертанні і нагадує скоріше пюре. У чому ж причина, передають Патріоти України. 1. Ви вибираєте не той сорт картопл...
Солодощі можуть розповісти про нас більше, ніж ми думаємо. Зокрема - наші слабкості, передають Патріоти України. Який пончик ти вибираєш, коли хочеш побалувати себе? Твій вибір видає твої вразливі місця, приховані риси характеру і реакції, які ти часто...