Є секрет! Що додати в тісто замість олії, щоб приготувати золотисті млинці

Кулінари впевнені, що в тісто потрібно обов’язково додавати олію. Цей лайфхак добре відомий. Його основна ціль полягає в тому, щоб млинці не пригоріли. Окрім того, зникає потреба постійно лити олію на сковороду, передають Патріоти України.

Чи тільки олія в рецептах

Олія, звичайно, дає можливість готувати ніжні на смак млинці, але можна використовувати не тільки її. Можна підібрати заміну. Наприклад, вершкове масло. Розтопіть на водяній бані та введіть в тісто. Потрібно 2-3 столові ложки.

При використанні масла млинці набудуть золотистого кольору та будуть значно ароматніші. А ще в них буде багато апетитних дірочок. Млинці також не будуть прилипати до сковороди, тому за це можете не хвилюватися.

Господиням на замітку! Як заморозити гриби на зиму без термічної обробки

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 15:09

Найпростіше з домашньої заготівлі — заморожувати гриби на зиму. Так, потрібно мати час на поїздку в ліс, пошук, збирання. Потім стоїть завдання перебрати та почистити від бруду, піску. Можна просто купити гриби, якщо хочете зекономити час, передають Па...

Просто ідеально! Що додати до м’яса при запіканні, щоб воно було м’яким та соковитим

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 12:05

Досить часто при запіканні м’ясо стає сухим. Його складно їсти, воно жорстке на смак. Це серйозна проблема, яку потрібно вирішувати системно. Найперше треба виправити на наступний раз помилки приготування, передають Патріоти України. Перед запіканням м...