Кулінари впевнені, що в тісто потрібно обов’язково додавати олію. Цей лайфхак добре відомий. Його основна ціль полягає в тому, щоб млинці не пригоріли. Окрім того, зникає потреба постійно лити олію на сковороду, передають Патріоти України.
Олія, звичайно, дає можливість готувати ніжні на смак млинці, але можна використовувати не тільки її. Можна підібрати заміну. Наприклад, вершкове масло. Розтопіть на водяній бані та введіть в тісто. Потрібно 2-3 столові ложки.
При використанні масла млинці набудуть золотистого кольору та будуть значно ароматніші. А ще в них буде багато апетитних дірочок. Млинці також не будуть прилипати до сковороди, тому за це можете не хвилюватися.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...