Є секрет! У чому замаринувати печінку, щоб була м’яка та без гіркоти

Такий продукт як печінка можна легко зіпсувати, якщо не правильно приготувати. Проте якщо скористатися нашими порадами, то вийде ніжна, соковита, м’яка та без гіркоти страва, що смакуватиме і дорослим, і дітям, передають Патріоти України.

Подробиці

Маринування може допомогти позбавити печінку від гіркоти та покращити її смак. Кулінари практикують маринади на основі оцту, лимонного соку, меду та спецій, залишаючи печінку в них на кілька годин перед приготуванням.

Ми пропонуємо на основі оцту (можна яблучного або винного), меду та соєвого соусу зробити кисло-солодкий маринад, який додає ніжного присмаку та соковитості печінці. Також додайте часник, прянощі для пікантності, такі як імбир чи гірчиця, на смак.

Смажте печінку на високому вогні не довше 10 хвилин, щоб вона зберегла м’якість та соковитість.

А ви це знали? Яку цибулю потрібно додати у фарш для котлет - сиру або смажену

середа, 9 жовтень 2024, 9:12

Найчастіше господині перекручують цибулину разом із фаршем у м’ясорубці та одразу ліплять котлети, передають Патріоти України. З одного боку – це правильно, з іншого – ні. Сира цибуля псує фарш, а точніше, надає йому кислуватий смак. Фарш із сирою цибу...

Лише спробуйте! Що господині радять додати до дерунів замість яйця

середа, 9 жовтень 2024, 8:15

Є кілька продуктів, які можна додати до дерунів замість яєць. Перший – це крохмаль, яким найчастіше замінюють яйця у випічці. Другий – це майонез. Він робить деруни більш пишними та ніжними на смак, передають Патріоти України. Замінити яйця можна смета...